7 korisnih Saveta Za Sve iPhone Korisnike

Dakle, već godinama koristite iPhone i mislite da ste sve iskoristili od vašeg mobilnog uređaja? Ne budite tako sigurni. Prikupili smo 7 trikova dovoljno opskurnih da će i najizasluženiji ‌iPhone‌ korisnik verovatno naučiti nešto novo, zato pogledajte video u nastavku i pročitajte ukratko sve savete.

  • Ponovo otvorite zadnji otvoreni tab Safarija – U Safariju, ako pritisnete taster „+“ na dnu ekrana, možete ponovo otvoriti tabove koje ste nedavno zatvorili.
  • Podesite tajmer muzike – Volite da slušate muziku kada zaspite, ali želite da se isključi nakon određenog vremena? U aplikaciji Clock izaberite „Timer“, dođite do kraja i kao opciju odaberite „Stop Play“. To će zaustaviti vašu muziku kada se tajmer istekne.
  • Premesti više aplikacija – Kada premeštate aplikacije na početnom ekranu, ako dugo pritisnete jednu, povučete je malo, a zatim dodirnite druge dok nastavljate da držite prvu, možete ih sve grupisati i premestiti zajedno.
  • 3D Touch za obaveštenja o mapama – Imate gomilu aplikacija u mapama? Ako jedna od vaših mapa ima malu crvenu značku, možete da pritisnete 3D mapu da biste videli koja aplikacija ima na čekanju obaveštenje.
  • Jednostavan pristup podešavanjima – U aplikaciji poput Message ili Photos i želite da brzo dođete do postavki? Samo recite „Podešavanja“ Siri i ona će se otvoriti desno.
  • Siri‌ Istorija pesama – U aplikaciji iTunes Store možete pronaći listu svih pesama koje ste ikada tražili od ‌Siri‌ da identifikuju. Samo dodirnite ikonu sa tri linije na vrhu ekrana i izaberite „iSiri‌“.
  • Aplikacije za zaključavanje lozinke – Apple vam ne dozvoljava da prođete pojedinačne aplikacije, ali postoji rešenje za vreme ekrana. U odeljku Vrijeme ekrana aplikacije Podešavanja izaberite „Ograničenja aplikacije“ i postavite tajmer od 1 minuta na „Sve aplikacije i kategorije“. Idite na „Uvek dozvoljeno“, dodajte aplikacije koje NE želite da zaključate, a ostatku će biti potreban pristupni kod za Screen Screen.

Članak preuzet sa: MacRumors

Nadja Breton

Ostavite odgovor