AKCIJA snižena cena zamene iPhone baterija

Ako imate iPhone kojem već neko vreme treba zamena baterije, dobra je ideja da to uradite baš sada! Macola ovlašćeni Apple servis proslavlja 30 godina od kako je započeto korišćenje prve Apple licence na teritoriji Srbije i tim povodom je obezbedio specijalnu cenu za baterije za iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus i iPhone X !

Akcija se produžava zbog velikog broja prijavljenih i zbog toga što kako reče jedna naša draga mušterija „Kakav je to rođendan koji traje samo jedan dan ???! “ Zamena uz ovaj neverovatan popust će trajati do kraja godine – utorak 31. Decembar 2019! Svi koji izvrše avansnu uplatu za zamenu baterije mogu doći u kome god žele terminu posle uplate da bateriju zamene. Pre zamene baterije morate isključiti Find My iPhone opciju na Vašem telefonu !

Formular za prijavu možete naći u dnu teksta.

Zamena baterije po ceni od samo 3370 dinara će trajati do kraja godine, utorak 31. Decembar 2019. godine – povodom osmog novembra dana kada je pre 30 godina započeto korišćenje prve Apple licence na teritoriji Srbije.

Akcija posle 31. decembra neće biti produžena i molimo sve zainteresovane da ne čekaju poslednji dan da bi zamenili bateriju po sniženoj ceni.

Nakon toga, cena zamene se vraća na standardnih 7790 dinara preporučenih za sve zvanične Apple servise.

Kako da proverim zdravlje svoje iPhone baterije?

Preko Settings panela možete proveriti zdravlje vaše iPhone baterije

Stanje vaše baterije možete proveriti tako što ćete otvoriti settings aplikaciju, izabrati Battery sekciju i selektovati opciju “Battey Health” kao u priloženoj fotografiji. Sa ovim feature-om videćete koliko je maksimalni kapacitet baterije na iOS uređaju i da li je vaš iPhone sposoban da obavlja performanse na najbolji mogući način. 

Budućnost je neizbežna – svi mobilni telefoni, bilo kojeg proizvođača, će eventualno degradirati zbog litijumskih baterija koje su im ugrađene. Na žalost, kvalitet baterije u vašem telefonu zavisi od vešto balansirane hemijske reakcije koja se neprekidno odvija unutar telefona. Ona vremenom slabi.

Pravila zamene iPhone baterija po sniženim cenama:

Koliko će koštati baterija?

U okviru ove akcije će biti moguće zameniti bateriju za iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus i iPhone X  po specijalnoj, sniženoj ceni od 3,370 dinara.

Ko obavlja ugradnju?

Usluga ugradnje za ove baterije neće biti dodatno naplaćivana. Baterije se ne mogu prodavati bez ugradnje u našem zvaničnom Apple servisu. Ugradnju obavljaju izključivo zvanični Apple servisni tehničari.

Da li dobijam garanciju na novu bateriju?

Da. Apple za sve nove servisne delove, pa i za Vašu novu bateriju daje garanciju od 3 meseca od datuma ugradnje u zvaničnom servisu. Razumljivo, garancija neće biti ostvariva ukoliko se u međuvremenu dese fizička oštećenja na novoj bateriji, usled neovlašćenog otvaranja.

Da li dobijam i staru bateriju nazad?

Ne. Pored toga što ne bi bilo bezbedno, U pitanju je procedura zamene baterije, i sve stare baterije se šalju nazad u Apple kako bi bile bezbedno reciklirane bez negativnog uticaja na životnu sredinu.

Koliko će moja nova baterija biti stara?

Zamena ovih baterija se trenutno obavlja svuda u svetu. Naš servis u Kneza Miloša 2 poručuje svaku bateriju za svaku Vašu prijavu direktno iz centralnog Apple servisnog magacina u Amsterdamu. Baterije ne stoje na lageru.

Da li je potrebno da napravim neke dodatne korake kao pripremu za zamenu?

Sačuvajte sve vaše podatke. Iako procedurom zamene apsolutno nije predviđena reinstalacija telefona kao ni gubitak podataka, do gubitka podataka u teoriji ipak može doći. Apple vas moli da imate razumevanja, budete spremni na to i uradite svoj bekap na vreme, pre dolaska u servis.

Zamenio sam displej, bateriju, neki drugi deo u neovlašćenom servisu, da li mogu u vašem servisu zameniti bateriju ?

Iako prilikom zamene u okviru garantnog roka ili specijalizovanih programa zamene/razmene nije dozvoljeno, u ovom konkretnom slučaju modifikacije telefona kao i pređašnje neovlašćeno otvaranje neće predstavljati problem. Korisnik je jedino obavezan da u ovom slučaju potpiše izjavu da preuzima odgovornost i nadoknadu štete u slučaju neoriginalnog displeja jer su neoriginalni displeji usled lošijeg kvaliteta skloni pucanju prilikom demontiranja sa telefona. Zamena nije moguća samo u slučaju havarijskog oštećenja telefona, kada telefon ne prolazi inicijalni dijagnostički pregled, ima oštećenje matične ploče.

Da li Treba da isključim Find My Iphone pre zamene baterije?

Da.

Prijave za zamenu iPhone baterije

Svi zainteresovani bi trebalo da se prijave odmah putem formulara koji je naveden u dnu teksta, nakon čega će primiti poziv od naših sertifikovanih Apple servisera kako bi zajedno upotpunili prijavu i time obezbedili da baš Vaša nova baterija bude na lageru na dan proslave.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete se obratiti našim iskusnim serviserima putem email ili telefona.

Marko Mitranić

Ostavite odgovor