Apple Memoji – budite kreativni!

Sa novim iOS12 softverom, uređaji sa FaceID-jem su dobili novu funkciju koja se zove Memoji. Znamo da već volite Animoji-je i da ih koristite i kao stickere u porukama, a Memoji-ji predstavljaju korak dalje u korišćenju ovog feature-a.

Ovaj feature se oslanja na tehnologiju vaše prednje kamere i dozvoljava vam da kreirate sopstveni lik i animirate ga. Isti osećaj i izgled kao i Animoji samo sada umesto tigra i pande, možete kreirati sopstveni lik.

Memoji se kreira u Messages aplikaciji. Otvorite konverzaciju, i kliknite na Animoji ikonicu zatim kliknite + (ako je ne vidite skrolujte desno do kraja gde će se pojaviti ‘+’)

Tu možete kreirati sopstveni Memoji. Opcije uključuju boju kože, kosu, oblik glave i lica, obrve, nos,usta, i razne zabavne dodatke. Možete biti i kreativni i kreirati potpuno novi Memoji koji nije zasnovan na vašem karakteru i pustiti mašti na volju sa neobičnim mohvakom, monoklom ili nekim drugim aksesoarom.

Snimite video u trajanju od 30sekundi sa vašim Memoji-ijem koja priča ili peva, i pošaljite ga u poruci kao i bilo koji drugi Animoji. Takođe sa novim efektima kamere, možete zameniti sopstveno lice sa Memojijem u svrhu fotografije ili videa.

Nadja Breton

Ostavite odgovor