5 omiljenih aplikacija ovog meseca sa App Store-a

Iako znamo da je App Store prepun novih aplikacija, ponekad se zadesi da smo preplavljeni sadržajem i jednostavno ne možemo da nađemo nešto smisleno za nas u tom trenutku. Međutim, za Vas smo uradili pretragu i pregledali smo App Store i pronašli neke sjajne aplikacije koje smatramo da su vredne vaše pažnje i da ih treba imati na svom iOS uređaju!

  • Tasks (Besplatna Aplikacija) – Tasks je to-do aplikacija koja vam dozvoljava da kreirate zadatke na kojima treba da radite, bilo da su kratkoročni ili dugoročni zadaci. Možete organizovati sve taskove i podeliti ih u kategorije poput „Porodica, Dom, Posao, Treninzi“ itd. sa podkategorijama i može se organizovati po datumima i hitnosti zadataka. Zaista jedna aplikacija koja nam može pomoći da organizujemo život. Postoji puno feature-a poput tagovanja, šerovanja sa drugim korisnicima, podrška za fotografije itd. Ovo je besplatna aplikacija koju možete skinuti sa App Store-a iako postoji „Plus“ varijanta koja zahteva kupovinu unutar same aplikacije i daje dodatne povoljnosti.
  • New on Flix (Besplatna Aplikacija) – Dolazimo do Netflix-a a svi znamo da je to tek platforma sa raznolikim sadržajem koji ponekad može raditi protiv nas i naterati nas se izgubimo u skrolovanju i ne pogledamo ništa. New on Flix je aplikacija (nije zvanična Netflix aplikacija) ali radi prilično jednostavno i prikazuje nove sadržaje koje Netflix izbaci i kroji ih prema vašim potrebama. Aplikacija je besplatna, ali postoji opcija da platite membership kako biste sklonili reklame.
  • Homer (Besplatna Aplikacija) – Homer je aplikacija koja će vam pomoći da organizujete sve u vašem domu. Od fotografisanja računa za kućne uređaje, garancije, liste potrepština i mnogo toga. Sve na jednom mestu.
  • Za ljubitelje mobilnih igara smo odabrali Crashy Cats (Besplatna Aplikacija) – Ova igrica je interaktivna i drži pažnju a cilj je da u ulozi mačke trčite, skačete i preletite do sledećeg nivoa dok rušite što je više moguće predmeta sa sobom. Aplikacija je besplatna ali ako želite dodatne feature postoji opcija da se kupe.
  • SpongeBob: Patty Pursuit  (Apple Arcade) – SpongeBob: Patty Pursuit je igrica za korisnike Apple Arcade. U okviru igrice igrači mogu da preuzmu ulogu Sunđer Bob-a čija misija je da pobedi Planktonovu vojsku i da spasi svoje prijatelje. Aplikacija je besplatna i nema reklama, ali da biste je igrali treba da imate mesečnu pretplatu na Apple Arcade.

Članak delimično preuzet sa MacRumors

Nadja Breton

Ostavite odgovor