Apple iPad 6 – 9.7 inch

47.990,00 RSD77.490,00 RSD PDV

iPad 6 od 9.7 inča je namenjen za svakodnevnu upotrebu, ali i za rad i ima sve što vam je potrebno. Sa A8 čipom i 64-bit desktopom druge generacije, ovaj iPad mini može odgovoriti i na najzahtevnije aplikacije. Bilo da editujete video radove, ili fotografije, iskustvo korišćenja iPad mini tableta je uvek ugodno.

iSight kamera u Vašem iPad miniju ima naprednu optiku, poboljšani senzor i poseban procesor. Kamera takođe uključuje razne feature poput panorama, time-lapse video, slow motion, burst i time mod. Prednja HD kamera ovog iPad-a je takođe redizajnirana i poboljšana novim senzorom koji pruža još bolje iskustvo fotografisanja u uslovima slabog svetla.

iPad mini 4 se povezuje na Wi-Fi i 3G mrežu (čije različite modele možete odabrati u zavisnosti od preferenci), tako možete preuzimati sadržaj, surfovati internetom, i deliti dokumenta jednostavno i brzo – gde god se nalazite. Dostupan u nekoliko boja i u opciji od 32GB i 128GB.

Share
32 GB32 GB128 GB128 GB
CellularCellularWi-FiWi-Fi
GoldGoldSilverSilverSpace GraySpace Gray
Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Opis

iPad 6 od 9.7 inča je namenjen za svakodnevnu upotrebu, ali i za rad i ima sve što vam je potrebno. Sa A8 čipom i 64-bit desktopom druge generacije, ovaj iPad mini može odgovoriti i na najzahtevnije aplikacije. Bilo da editujete video radove, ili fotografije, iskustvo korišćenja iPad mini tableta je uvek ugodno.

iSight kamera u Vašem iPad-u ima naprednu optiku, poboljšani senzor i poseban procesor. Kamera takođe uključuje razne feature poput panorama, time-lapse video, slow motion, burst i time mod. Prednja HD kamera ovog iPad-a je takođe redizajnirana i poboljšana novim senzorom koji pruža još bolje iskustvo fotografisanja u uslovima slabog svetla.

iPad 6 se povezuje na Wi-Fi i 3G mrežu (čije različite modele možete odabrati u zavisnosti od preferenci), tako možete preuzimati sadržaj, surfovati internetom, i deliti dokumenta jednostavno i brzo – gde god se nalazite. Dostupan u nekoliko boja i u opciji od 32GB i 128GB.

Dodatne informacije

Kapacitet Memorije

32 GB, 128 GB

Model

Cellular, Wi-Fi

Boja

Gold, Silver, Space Gray

Video formati

H.264 video up to 1080p, 60 frames per second, High Profile level 5.0 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per second, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps per channel, 48kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; Motion JPEG (M-JPEG) up to 35 Mbps, 1280 by 720 pixels, 30 frames per second, audio in ulaw, PCM stereo audio in .avi file format

Audio formati

AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, and WAV

Baterija

Built-in 27.3-watt-hour rechargeable lithium-polymer battery
Up to 10 hours of surfing the web on Wi-Fi, watching video, or listening to music
Up to 9 hours of surfing the web using cellular data network
Charging via power adapter or USB to computer system

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Apple iPad 6 – 9.7 inch”