,

Mac mini (M1)


Pored toga što je odličan desktop računar, Mac mini pokreće sve, od automatizacije doma do ogromnih farmi rendera. Osnovna konfiguracija u ponudi sadrži 8GB integrisane memorije. Memorija je u samom procesoru tako da je brzina pristupa neuporediva sa prethodnim generacijama računara. Sada, sa četvorojezgrenim i šestojezgrenim procesorima osme generacije i Intel UHD Graphics 630, Mac mini poseduje još veću računarsku snagu za industrijske zadatke. Bez obzira da li imate pokretački zvučni koncert ili testirate najnoviju aplikaciju za iOS ili iPadOS, Mac mini je najkraća udaljenost između odlične ideje i odličnog rezultata.

107.690 RSD139.590 RSD

Pored toga što je odličan desktop računar, Mac mini pokreće sve, od automatizacije doma do ogromnih farmi rendera. A sada, sa četvorojezgrenim i šestojezgrenim procesorima osme generacije i Intel UHD Graphics 630, Mac mini poseduje još veću računarsku snagu za industrijske zadatke. Bez obzira da li imate pokretački zvučni koncert ili testirate najnoviju aplikaciju za iOS ili iPadOS, Mac mini je najkraća udaljenost između odlične ideje i odličnog rezultata.

Super priča. Za pakovanje tolike energije u isti prostor potrebno je potpuno novo termičko ustrojstvo – uključujući memoriju sa flash memorijom, veći ventilator, proširene otvore i redizajnirano napajanje.

Sigurnost nove generacije. Mac mini sadrži Apple T2 Securiti Chip – prilagođeni Mac silikon druge generacije koji je Apple dizajnirao da Mac mini učini još sigurnijim. T2 bezbednosni čip objedinjuje nekoliko kontrolera u jedan i uključuje koprocesor sigurne enklave koji pruža osnovu za šifrovano skladištenje i sigurne mogućnosti pokretanja.

Sa raznim portovima, Mac mini je spreman za različite konfiguracije radnih tokova. Thunderbolt 3 je naš najmoćniji i svestraniji port ikad – a Mac mini ih ima četiri. Novi HDMI 2.0 priključak pruža veću propusnost od prethodnika, tako da možete uživati u bržem broju sličica. I sada se Mac mini može konfigurirati s 10Gb Ethernet-om tako da je spreman za premještanje planinskih datoteka i monstruoznih podataka do 10 puta brže.

Na radnu površinu. I šire. Zbog svoje veličine, performansi i širokog spektra portova, Mac mini odlazi tamo gde nije otišao nijedan Mac. A sada sa još više jezgara upakovanih u njegov okvir veličine 7,7 inča, nikad ne znate gde ćete naći Mac mini – ili desetine njih.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: ,
Kapacitet Memorije

256 GB, 512 GB

SHOPPING CART

close