Mac Pro Rack mount – Utisci iz prve ruke

Prošle nedelje 9to5Mac je objavio otvaranje novog Mac Pro-a koji je izašao pre nešto više od mesec dana. Muzički profesionalac Neil Parfitt je detaljnije analizirao novu mašinu u videu od 37minuta. Ako ste se razmišljali da li je ovo prava investicija za Vas i vašu profesiju, pogledajte video u nastavku teksta i saznajte sve o novom Mac Pro računaru.

Kroz video zapis Parfitt pokriva mnogo različitih aspekata Mac Pro uređaja koji se može montirati na stalak, uključujući šinski sistem, pristup unutrašnjosti Mac Pro-a i još mnogo toga.

Na primer, Parfitt objašnjava da je nameštaj muzičkog studija mnogo plići od tradicionalnih serverskih stalaka. Zbog minimalnog rastojanja za nosače nosača na Mac Pro, mašina zapravo neće odgovarati Parfittovoj postojećoj opremi. Umesto toga, on opisuje novo rešenje koje je smislio za montiranje Mac Pro-a. Na drugom mestu u videu, Parfitt navodi opremu koju će nosač za stalak Mac Pro zameniti u njegovom podešavanju, neke detalje njegovih specifikacija i zašto je izabrao Mac Pro kao savršen fit za njegove potrebe, i još mnogo toga.

Apple Mac Pro Rack Mount

Ovaj Video omogućava prilično detaljan pregled svestranosti (a u nekim slučajevima i nedostatka svestranosti) koju obezbeđuje rack mount Mac Pro, i kako je koristan ne samo za servere i tradicionalne data centre, već i za muzičare i druge kreativce industrije. Zanimljivo je videti kako Parfitt, muzički profesionalac koji radi na TV i filmskim snimcima, planira da integriše Mac Pro u svoj tok rada.

Dok je Mac Pro objavljen prošlog meseca, Apple nije napravio verziju za montiranje na stalak dostupnu do pre dve nedelje. Konfiguracija Mac Pro Rack dostiže cenu od oko 500 USD u odnosu na samostojeću verziju, što znači da počinje od 6 499 USD.

SHOPPING CART

close