Prvi utisci iPhone 12mini i iPhone 12 Pro Max modela

Pre sada već mesec dana, Apple je izbacio nove modele telefona i još jednom pomerio granice šta mobilni uređaj znači uz svoje iPhone 12 i 12Pro modele.

Ako do sada niste imali prilike da se upoznate sa novim iPhone modelima za vas smo pripremili utiske iz prve ruke. iPhone 12 i iPhone 12 Pro su dostupni kod nas u Macoli!

iPhone 12 mini

Svi ljubitelji manjih ekrana, i oni nostalgični za iPhone 5/5S/5C/SE modelima će obradovati vest da 12 mini nudi lakše rukovanje sa jednom rukom, dok ravne ivice čine telefon lakšim za držanje. Uređaj ima malo robusniji izgled upravo zbog ravnih ivica, dok je mnogo lakše rukovati njime nego sa uređajima od 5.8inča. U slučaju da ste se pitali kako telefon izgleda sa novom Apple kožnom maskicom koja podržava Magsafe punjenje i aksesoare možete videti na fotografiji ispod.


iphone 12 mini leather case forums

Neki od feature-a koji su korisnici iPhone 12 minija primetili su:

  • Mnogo jednostavnije rukovanje sa obzirom na manju veličinu
  • Ivica ekrana na kojoj se nalazi prednja kamera deluje kao da oduzima više prostora nego na ostalim uređajima iz iPhone 12 serije.
  • Zvučnici su mnogo snažniji i bolji od prethodnih iPhone uređaja, ali je zvuk dosta mekši bez snažnih basova kao na primer na iPhone 11 uređaju.
  • iPhone 12 mini se jedva primećuje u džepu, međutim deluje kao da je displej nešto snažnije greje nego kod starijih uređaja.

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max se zaista može pohvaliti sa najboljom baterijom koja traje najduže, tako za sve ljubitelje velikih ekrana, ovo je pravi izbor. U poređenju sa iPhone X ili 11 ovi ekrani izgledaju sićušno. Međutim, ovaj telefon nema samo veliki ekran kao jedini upgrade. Video stabilizacija i mogućnosti snimanja i obrade video zapisa je zaista neverovatna, a zvučnici daju snažan i jasan zvuk.

Zlatna boja ovog telefona je favorit među korisnicima. Sam telefon iako ima veći ekran teži skoro isto kao 11 Pro Max model, ali se lakše drži u ruci zbog ravnih ivica i sigurnije se koristi. Kod nekih korisnika upravo ovaj feature je nešto na šta će im trebati da se naviknu par dana.

Članak i fotografije preuzete sa: MacRumors

SHOPPING CART

close