Za sve Streamere: Stigao je Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO i ATEM Streaming Bridge!

Mala kamera velikih mogućnosti! Nova Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO multi kamera vam omogućava da kreirate video sadržaj kao pravi profesionalac, bilo da strimujete lajv video za Youtube, ili držite onlajn prezentaciju na Skajpu ili Zoom-u. Jednostavna za korišćenje, ATEM Mini Pro ISO se poveže i možete dalje birati između 4 visokokvalitetna inputa za kameru koji će dati dramatično bolji kvalitet. Ili jednostavno povežite ATEM Mini Pro ISO uz vaš računar za Powerpoint slajdove, ili konzole za igrice. Ugrađeni DVE sistem dozvoljava picture-in-picture efekte koje su idealni za multitasking. Postoji i mnogo video efekata! Svi ATEM Mini model imaju USB koji funkcioniše kao web kamera tako da možete da koristite bilo koji streaming softver dok AATEM Mini Pro ISO čak dodaje live streaming i snimke na USB diskove. ATEM Mini Pro ISO čak ima broadkasting feature tako da i na tom polju može da uradi odličan posao.

Dostupno u Macoli od avgusta 2020. Za sve informacije obratite nam se putem mejla [email protected]

Brza video produkcija i live streaming ATEM Mini porodice

Live produkcija je najbrži način da kompletirate završeni program, i pored toga što ga možete istovremeno strimovati live vašoj publici na Youtube-u npr. USB output ATEM Mini se može zakačiti na bilo kompjuter i ponaša se isto kao ugrađena kamera, tako da sav streaming softver za socijalne mreže rade! Sa čak 4 HDMI inputa možete podesiti nekoliko uglova kamere, poput širokih uglova, i nezavisnih makro kadrova za svaku osobu pojedinačno u okviru jedne performanse. Ili povežite jednostavno vaš računar sa PowerPoint slideshow-em, vebsajtom ili konzolom za igrice. Sve možete u realnom vremenu da promenite tako da vaš livestream se ne prekida.

ATEM Mini PRO ISO

ATEM Mini Pro ISO ima sve prednosti Blackmagic Design ATEM Mini Pro kamere ali pored toga može da ima do pet različitih H.264 video strima u realnom vremenu. To znači nezatrpan feed od svih inputa i dodatno live program. Pored toga, automatski čuva DaVinci Resolve project fajl koji kasnije možete u post produkciji da odmah iskoristite, editujete, promenite redosled kadrova i da menjate efekte i radite kolor korekciju. ATEM Mini PRO ISO switcheri su jednostavni za korišćenje i možete imate profesionalnu multi-kamera produkciju za livestreaming i socijalne platforme. Mikrofon inputi dozvoljavaju da imate visokokvalitetan zvuk za intervjue i prezentacije. Dizajn ATEM Mini PRO ISO softvera je kompaktan i uključuje i kontrol panel kao i sve inpute za konekcije. Prednji panel ima jednostavan interfejs koji omogućava da lako koristite dugmiće za menjanje video programa, efekata i tranzicija.

ATEM Streaming Bridge

ATEM Streaming Bridge je video konverter koji vam dozvoljava da H.264 strimove iz bilo kog ATEM Mini Pro uređaja primite i konvertujete nazad u SDI i HDMI Video. Ovo u praksi znači da možete poslati video na bilo koju lokaciju unutar vaše Ethernet mreže, ili putem interneta globalno. Ovo je moguće zahvaljujući jedinstvenom naprednom H.264 kodeku za bolji kvalitet i manju veličinu. Izveštavajući mediji, blogeri i ljudi koji se bave sličnom vrstom posla, mogu sarađivati u kreiranju globalne mreže u okviru ATEM Mini Pro studija. Reporteri i blogeri mogu koristiti ATEM Streaming Bridge servis tako što konektuju visokokvalitetne video linkove direktno sa bilo kog ATEM Mini Pro studija. Ovo im dozvoljava da pošalju znatno kvalitetniji video stream od konferencijskog softvera, tako da krajnji gledaoci imaju odličan kvalitet. Podešavanje ovog softvera je prilično jednostavno. Sa ATEM softverom možete kreirati sistemske fajlove koje ćete poslati sa daljine na ATEM Mini Pro studio. Idealan način da koristite vaš ATEM Mini Pro kao udaljeni studio.

Dostupno u Macoli od avgusta 2020. Za sve informacije obratite nam se putem mejla [email protected]

SHOPPING CART

close