Apple Watch Fitnes izazov povodom Međunarodnog dana planete Zemlje

Apple je ove godine pripremio sportski izazov povodom obeležavanja Međunarodnog dana planete Zemlje. Svi korisnici sa Apple Watch uređajem mogu da zarade svoje Earth Day 2019. godine bedž tako što će vežbati 30min ili više.

Detalji kampanje su objavljeni prethodne nedelje a Tviteru gde je Kyle Seth Gray podelila fotografije bedža i iMessage stickere koji će korisnici dobiti.

2019. godina je godina obeležavanje sveopšteg globalnog prihvatanja da je planeta Zemlja u problemu, i da je pravo vreme da prestanemo da razmišljamo kako pojedinac ne može napraviti razliku i pokušamo da smanjimo naš pojedinačni karbonski otisak (carbon footprint). Pored velikih industrija poput industrije mesa i modne industrije koje zagađuju našu planetu, svi pojedinačno možemo doprineti boljem životu naše planete tako što ćemo promeniti ishranu.

Kao kompanija Apple je do sada organizovala razne događaje i praznike, i tokom prethodnih par godine obeležava i Earth Day Challenge a ciljevi su isti kao i 2017. i 2018. godine – 30 min. aktivnog vežbanja.

Apple često obeležava ovaj dan u svojim poslovnicama tako što zaposleni nose zelene majice, kao i logo same firme koji na ovaj dan dobije listić na jabuci. Ove godine su pored Earth Day organizovani i izazovi povodom Međunarodnog dana žena i tokom međunarodnog dana srca.

Fotografije i članak preuzeti sa MacRumors

Nadja Breton

Ostavite odgovor