Nikada više bez struje na putu!

Mobee je prvi proizvođač prenosivih baterija za punjenje Vaših mobilnih uređaja na svetu, koje se dopunjuju bežično i preko USB kabla. Mobee razume da Vam kao korisniku mobilnog uređaja često zafali struje dok ste u pokretu, autobusu, na putu, u kolima, na sastanku.

Dva i po punjenja!

Ovaj uređaj, stilizovan u Apple fazonu je veoma kompaktan i izuzetno moćan zahvaljujući svojoj 5,200mAh bateriji. Uz sve, ovo je prvi uređaj na tržištu koji podržava Apple specifikaciju sa 2,4 Ampera na izlazu što pokreće sistem ubrzanog punjenja baterije i podržava iPhone, iPod, iPad svih modela i tipova USB kablova kao i bilo koji drugi mobilni uređaj koji se puni preko USB tehnologije. Da biste dopunili bateriju Mobee Magic Juce dovoljno je da ga postavite na jedan od Mobee indukcionih punjača koji koristite i za svoj Magic Mouse ili Apple tastaturu (Magic Charger, Magic Feet).

  • Džepna USB baterija
  • Kompatibilna sa svim uređajima
  • Puni se preko USB ili indukciono
  • Može da se reciklira

Već od 999 dinara mesečno!


Uz ovaj artikl preporučujemo vam i neke od sledećih proizvoda:

Ostali popularni artikli:

Kompatibilno sa:

iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5c iPhone 5 iPhone 5s iPhone 6 iPhone 6 Plus iPad mini iPad mini Retina iPad mini 3 iPad 2 iPad 3 Gen iPad 4 Gen iPad Air iPad Air 2 iPod touch iPod classic iPod nano iPod shuffle Ostalo