Bilo da ste na data recovery zadatku ili jednostavno koristite više diskova za arhiviranje i backup, NewerTech Voyager je najlakši, naj jednostavniji način da pristupite podacima sa bilo kog Serial ATA (SATA) diska.

Samo ubacite bilo koji standardni 2.5” ili 3.5” SATA I/II/III disk do 4TB kapaciteta, u kompaktnu stanicu i odaberite jedan od 4 dostupna interfejsa za povezivanje, koje podržavaju Mac, Windows, Linux…

Čitajte i koristite diskove na najbrži moguć način, preko FireWire 800/400, USB 3.0/2.0, eSATA portova.

 

Štedi vreme i novac

Svojim “Plug & Play” dizajnom, NewerTech Voyager vam štedi vreme koje biste inače utrošili u smeštanje diska u računar, ili novca koji biste potrošili na sporo i nesigurno kućište za diskove.

Počnite da posmatrate SATA diskove poput memorijskih kartica – sa ogromnim skokom u kapacitetu!

Hot-Swap Ready
Imate više diskova? Nikakav problem, uz NewerTech Voyager zamenite disk pritiskom na jedno dugme, ili ga jednostavno povucite rukom.

Idealno rešenje za Fotografe & Videografe
Umesto potrebe za više eksternih kućišta i gomilom kablova za napajanje za svaki arhivirani drajv, NewerTech Voyager čini pristup vašim  vrednim podacima lakim i ultra-brzim.

Pravi Plug and Play
Sa svim podržanim interfejs standardima i kablovima za konekciju uključenim u pakovanje,internacionalno kompatibilnim strujnim adapterom, i kompatibilnošću sa svim operativnim sistemima i arhitekturama, put sa NewerTech Voyager je potpno drugačije iskustvo.

Već od 1.149 dinara mesečno!


Ostali popularni artikli:

Kompatibilno sa:

iMac Mac mini Mac Pro MacBook Pro MacBook Air MacBook Pro Retina