Beskontaktno Zamenite iPhone bateriju!

Ako imate iPhone kojem treba zamena baterija, zamenu baterije po sniženoj ceni od 4.490 dinara možete uraditi za modele telefona iPhone SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8 i 8 Plus.

Ili po novoj sniženoj ceni od 7.790 dinara za modele telefona iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.

Štaviše, u zvaničnom servisu Macola, jedinom sa Apple Premium Service Provider titulom, možete to učiniti bezkontaktno, slanjem telefona putem DExpress kurirske službe, o našem trošku.

Cena zamene baterije za iPhone:

Macola vam nudi opciju u kojoj možete po ceni od 4.490 dinara zameniti bateriju za sledeće uređaje : iPhone SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8 i 8 Plus.

Kada su u pitanju noviji iPhone telefoni, cena zamene iznosi 7.790 dinara za iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.

Zamena baterija se obavlja u našem zvaničnom Apple servisu u Kneza Miloša 2, upotrebom isključivo originalnih Apple baterija, sveže dobavljenih za svaki pojedinačni telefon, isključivo od strane sertifikovanih Apple tehničara.

Poštovani korisnici,
Više detalja o cenama i proceduri zamene baterije pogledajte na ovoj stranici.

Beskontaktna zamena uz besplatnu dostavu

Usled trenutnih okolnosti, potrudili smo se da vam obezbedimo način da bez kontakta i rizika dostavite svoj telefon na zamenu.

Potrebno je da telefon bude poslat kurirskom službom DExpress o našem trošku da bi bio kvalifikovan za snižene cene. Važno je napomenuti da telefon pri slanju bude upakovan po mogućnosti u originalno pakovanje, ili ako ne onda u odgovarajuće koje će sprečiti oštećenje telefona pri transportu.

Telefon će odmah po prijemu biti pregledan po Apple standardima, i nikakva servisna procedura neće biti započeta pre nego što naši sertifikovani servisni tehničari ne dobiju odobrenje od vas.

Nakon zamene, dezinfikovani telefon se pakuje i vraća nazad vama, takođe o našem trošku.

Kako da proverite stanje svoje baterije?

Stanje vaše baterije možete proveriti tako što ćete otvoriti settings aplikaciju, izabrati Battery sekciju i selektovati opciju “Battey Health” kao u priloženoj fotografiji. Sa ovim feature-om videćete koliko je maksimalni kapacitet baterije na iOS uređaju i da li je vaš iPhone sposoban da obavlja performanse na najbolji mogući način. 

iPhone X provera zdravlja baterije da li se brzo troši. Zamena iPhone X baterije ovlašćeni servis
Preko Settings panela možete proveriti zdravlje vaše iPhone baterije

Baterije izuzetno utiču na kvalitet rada i brzinu vašeg telefona, pored toga što utiču i na dužinu rada. Sve zavisi od slučaja do slučaja, ali nakon samo nekoliko godina koriščenja, hemija u litijum-jonskim baterijama oslabi, to je neminovno, i ukupni kapacitet opadne. Zato je ovo pravi trenutak da obavite zamenu baterije na svom iPhone telefonu.

Budućnost menadžmenta performansi:

Budućnost je neizbežna – svi iPhone telefoni će eventualno korišćenjem degradirati performanse zbog litijumskih baterija koje su im ugrađene. Nažalost, to su za sada jedine mogućnosti za baterije.

Čak će i u daljoj budućnosti novi modeli telefona iskusiti pad kvaliteta i performansi zbog litijumskih baterija, sve dok se tehnologija baterija kao takva ne promeni. 

Iz tog razloga naša je preporuka ako želite da održavate vrhunske performanse vašeg telefona, pratite zdravlje vaše baterije i kada za to dođe vreme, kada vam softver to pokaže i baterija se potroši jer baterije se troše, zamenite bateriju !

Još uvek niste sigurni?

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete se obratiti našim iskusnim serviserima putem email-a ili telefona.
Marko Mitranić

Ostavite odgovor