Program zamene

Apple je procenio da se u izuzetno retkim slučajevima Apple 5W EU adapter može pregrevati. Ovaj strujni adapter je dolazio uz telefone u evropskim zemljama, a prodavan je i zasebno u prodavnicama.

Apple se uvek prvenstveno brine o bezbednosti i zadovoljstvu korisnika uslugom, te su odlučili da zamene besplatno svaki adapter sa ovim problemom. U nastavku ove stranice možete pronaći više informacija o tome kako da zamenite svoj adapter. Više informacija o samom programu možete pronaći na Apple sajtu, da stranici: http://www.apple.com/uk/support/usbadapter-european/

Procedura zamene

Macola je zvanični Apple servis za Srbiju, mi iz Macole se uvek trudimo da ubrzamo proces svakog servisa i da rešavamo probleme na licu mesta kada god je to moguće. U slučaju ovih adaptera, menjamo ih na licu mesta kada god imamo adaptera na lageru. Na žalost usled velikog interesovanja za program zamene u privh nekoliko dana, potrebno je čekanje od oko 3 dana za svaki adapter. Kako bismo olakšali ovaj proces, napravili smo ovu listu čekanja na koju se možete prijaviti, a mi ćemo vas zatim obavestiti kada vaš zamenski adapter stigne.

Naravno vi uvek možete doneti adapter u naš servis, gde ćemo poručiti zamenski na licu mesta.

Ovime se cela procedura zamene pojednostavljuje i ubrzava, tako da će svi korisnici moći da koriste svoje adaptere sve dok zamenski adapteri ne stignu, a zatim zameniti svoj adapter za novi na licu mesta. Više informacija o našem ovlašćenom Apple servisu možete pročitati na stranici našeg servisa: https://macola.rs/servis/

Prepoznavanje uređaja

Veliki broj ljudi ne ume da pronađe serijski broj svog uređaja, jer on nije u svim slučajevima ugraviran u leđa iPhonea. Na adresi http://support.apple.com/kb/ht4061 Naravno ukoliko ne uspete da pronađete serijski broj, možete upisati i svoj IMEI broj.