iMac Pro | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

18 jezgara

Vega Grafika

Retina 5k displej

Hladan kao led

Novi iMac Pro sa 18 jezgara i Turbo Boost-om od 4,5 GHz vam dozvoljava da brzo renderujete 4k video zapise, programirate aplikacije ili se bavite 3D animacijom,. iMac Pro je namenjen za profesionalce.
Nova Vega grafika kreirana je da odgovori na sve vaše potrebe i predstavlja 3 puta brži čip od bilog kojeg na iMacu do sad!
Svaki iMac ima odličan ekran. iMac Pro ima ekran nove generacije od 27 inča sa 500 niti svetline na 14,7 miliona piksela u pratnji sa P3 paletom koja podržava više od milijardu boja.
Dvojni ventilatori i novi hladnjak za sve kompleksne performanse koji iziskuju mnogo energije samim tim i mnogo toplote. Sa novim iMac Pro ne morate da brinete, ostaje hladan kao led čak i pri pokretanju kompleksnih programa ili renderovanju 4k video snimaka. Ovaj visokotehnološki elektronski uredjaj za dugovečan rad zahteva klimatizovan prostor pravljen po "dust free" standardima.

Za profesionalce

Novi iMac Pro je za profesionalce, sa grafikom workstation klase, procesorom, memorijom i dodacima koje do sada niste videli! Novi iMac je i dalje standardne veličine stoga bilo da se bavite 3D animacijom, montažom ili muzikom ovo je savršen računar koji može odgovoriti na sve vaše potrebe.

Radeon Pro Vega grafika

Novi iMac Pro ima novi, po prvi put široko predstavljen grafički čip koji je tri puta brži od bilo kog drugog grafickog procesora. Šta to znači? - Mnogo bolji prikaz virtuelne realnosti, brže renderovanje 3D-a i živopisne specijalne efekte.


18 jezgara

Mislili ste da je 8 jezgara dovoljno za vaš iMac? Razmislite opet! Novi iMac Pro ima 18 jezgara u kombinaciji sa Turbo Boost-om od 4,5 GHz ima usklađene “single-thread” performanse. Razlika je uočljiva kada za tili čas renderujete, izmontirate 4k video snimke ili programirate.

Hladan kao led

Novi iMac Pro ima napredan sistem hlađenja sa dvojnim ventilatorima i ogromnim hladnjakom koji vam dozvoljava da svom računaru zadajete zadatke visokog performansa koji zahtevaju energiju, bez brige o toploti koju ta energija proizvodi. Pored toga Novi iMac Pro ima poboljšane stereo zvučnike sa širokofrekventivnim odzivom, dubokim tonovima i jačim zvukom. Svi profesionalci iz sveta muzike će se obradovati ovim feature-om koji vam dozvoljava da čujete sve kompleksne efekte zvukova.
Sistem hladjenja ovog računara zahteva klimatizovan prostor pravljen po "dust free" standardima.


Retina 5k displej

Jedan od razloga zbog kojih ćete se sigurno odlučiti za iMac je displej. iMac Pro ima veličinu displeja od 27 inča, ali veličina nije ono najvažnije jer se već podrazumeva da svaki iMac ima dobar displej. Novi retina 5k displej na iMac Pro ima 500 niti svetline na 14,7 miliona piksela u pratnji sa P3 paletom koja podržava više od milijardu boja. Fotografi će sigurno ceniti ovaj feature sa obzirom da svaku fotografiju displej prikazuje baš onako kako je snimljena, sa smanjenim linijama i suptilnim prelazima.

Čuvanje podataka

Novi iMac Pro ima do 4TB all flash prostora za čuvanje podataka sa kojim možete raditi na velikim projektima (poput 4k i HD) neovisno o codec-u. Sa 3 GB/s protoka ogromne datoteke se učitavaju odmah! iMac Pro je profesionalna mašina sa četiri Thunderbolt 3 priključka na koje se može prikačiti dva 5k monitora i prenositi podatke do 40GB/s. Pored svega, novi iMac Pro poseduje i Ethernet od 10 GB sa kojim možete brzo podeliti datoteke između radnih površina.

27-inčni
Novi 27-inčni iMac Pro, prikazan u Novembru 2017 godine. Dvogodišnja garancija u Srbiji.
Intel Xeon W 3.2GHz
TurboBoost na 4,2GHz
32GB 2666MHz DDR4 ECC RAM
1TB SSD
Radeon Pro Vega 56 8GB HBM2
4x USB C port
740490

Popust Za Studente i Profesore

Apple popust za edukaciju je fantastičan način
da srednjoškolci, studenti, roditelji, radnici u
prosvetnim ustanovama, profesori, fakulteti i škole
priušte Mac računare po specijalnim cenama.

Mac je osmišljen da bude bolji računar, sa lakim povezivanjem za zajednički
rad i učenje, kompatibilnošću sa svim vašim postojećim
uređajima i desetinama hiljada obrazovnih aplikacija.

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Dodaci >

Punjači >

Kablovi >

Zvučnici >

Periferije >

Šta je u kutiji

iMac

Apple Wireless Keyboard i Magic Mouse / Trackpad (opciono)

Kabl za napajanje

Krpica za čišćenje

Štampana i elektronska dokumentacija

Apple stikeri

Konfiguracione Opcije:

Procesor do Intel Xeon W 3.2GHz (Turbo Boost 4.5GHZ)

Radna Memorija do 128GB 2666MHz DDR4 ECC RAM

SSD do 4TB

Radeon Pro Vega 64 do 16GB HBM2 video memorije

Apple Magic Mouse Space Gray ili Trackpad Space Gray