iPad 2018 | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

A10 Procesor

Apple Pen

TouchID Senzor

Profesionalna Kamera

Neverovatno moćan, a manje gladan. Bilo da je u pitanju otvaranje aplikacija, igranje igara ili video montaža, sve je fluidnije i brže na iPadu. 64-bitni čip sa čak tri jezgra daje 68% bolje CPU rezultate i čak 2,5X bolje grafičke rezultate na testovima nego čip prethodne generacije, a daje istu dužinu trajanja baterije.
Neverovatan dodatak Vašoj produktivnosti. Tehnologija pametne olovke koja više nije rezervisana samo za profesionalce Vam donosi novi nivo taktilne kontrole u radu i kreiranju sadržaja. Uz Apple Pen, iPad izlazi iz dosad poznate dimenzije ekrana na dodir i tastature, i nudi vam preciznu kontrolu, primerenu čak i ozbiljnim profesionalnim softverima.
Apple je odlučio da bezbednosne sisteme iPad izgradi oko već uveliko poznatog i dokazanog TouchID senzora. Uz revolucionarni Touch ID senzor, možete otključati vaš novi iPad dodirom prsta, logovati se na sve Vaše servise kao i kupovati preko interneta, pazariti aplikacije i knjige sa App Store. Sve bez kucanja podataka sa kartice i šifara.
iSight kamera u iPadu dolazi sa zadnje strane uređaja uz potpuno redizajniran senzor koji pravi neverovatne 8MP slike u rezoluciji 3264 x 2448 i snima Full HD 1080p video. Vaše fotografije i snimci nikada nisu izgledali ovoliko dobro i oštro, čak i na većim kompjuterskim ekranima.

Izdržljiv a Prenosiv

Težak manje od pola kilograma, i samo 7,5mm tanak, iPad je dizajniran da vas prati gde god da idete. Uz to, izdrživ je isto koliko i portabilan, sa aluminijumskim "unibody" kućištem konstruktovanim da odiše uverljivim i snačnim osećajem.

Fotografije, Video, FaceTime.

Slikanje i snimanje sa iPadom ko od šale. Iskoristite 8-megapiksel kameru da slikate fenomenalne slike ili video zapise u 1080p HD rezoluciji. Zatim ih editujte odmah na iPadu uz Photos, iMovie ili vašu omiljenu aplikaciju sa App Store. Prednja FaceTime HD kamera je tu za video pozive i divne selfije.


Brilijantan displej. Brilijantna veličina.

Bilo da pregledate fotografije, kupujete online ili pravite prezentaciju, vividni 9,7 inčni Retina ekran ima detaljnost i veličinu da ih stvarno učini živima.

Gledaj, igraj i kreiraj.

Novi 64-bitni A9 čip donosi eprformanse koje svaku aplikaciju čine brzom i fluidnom. Istraži bogate edukativne aplikacije, grafički intenzivne igre, ili koristi više aplikacija odjednom! A sve to, dok i dalje uživate u 10 časovnom životu baterije.


Preko milion aplikacija za iPad.

Svaka iPad aplikacija je bila dizajnirana precizno za veličinu i snagu iPada. A sa toliko fenomenalnih iPad aplikacija u App Store, sigurno postoji app koji ispunjava baš vaše potrebe.

Personalan. Moćan. Zabavan.

iOS 10 je dizajniran da bude napredan, intuitivan i bezbedan. Toliko je moćan da možete raditi i igrati dve aplikacije odjednom!

Boja anodiziranog aluminijuma

Silver

Space Gray

Gold
Konfiguracije Antene
Wi-Fi
Wi-Fi + Cellular
Cene Modela
32 GB 47.990,00 15.997 mesečno (3 rate)
32 GB 65.390,00 21.797 mesečno (3 rate)
 
128 GB 60.390,00 20.130 mesečno (3 rate)
128 GB 77.490,00 25.830 mesečno (3 rate)

Popust za obrazovne ustanove

Apple popust za edukaciju je fantastičan način da fakulteti , škole i ostale obrazovne ustanove priušte iPad po specijalnim cenama.

iOS je osmišljen da bude najbolji drug, sa neverovatnom dužinom trajanja rada na bateriji, lakim povezivanjem za zajednički rad i učenje, stalnim pristupom emailu i internetu i desetinama hiljada obrazovnih aplikacija sa App Store, a sve to u džepnom pakovanju. Sa sobom svuda nosi fotografije, radove i prezentacije, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3D, animaciju, video montažu, sve lektire ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPad

Lightning to USB

Strujni USB adapter 12W

Prateća dokumentacija

Apple stikeri

Tehničke specifikacije:

Ekran - 9,7 inčni Retina LED IPS displej sa Multi-Touch tehnologijom i prepoznavanjem slučajnog unosa.
Dimenzije 16,95cm x 24cm x 0,75cm - 469 grama
Kapacitet Memorije - 32GB ili 128GB

Antene - Wi‑Fi (802.11a/​b/​g/​n/​ac) (2.4GHz i 5GHz), GSM/EDGE, UMTS/HSPA+/DC-HSDPA, LTE, Bluetooth 4.0

Čip - Tri-Core A10 čip 64-bitne arhitekture sa dodatnim M10 procesorom za pokret

Zadnja kamera - iSight kamera, fotografije veličine 8MPX i 1080p HD video. ƒ/2.4 objektiv FaceTime kamera, fotografije veličine 1.2MPx,