iPad Air 2 | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

A8X Procesor

Profesionalna Kamera

Touch ID senzor

iCloud Drive

Neverovatno moćan, a manje gladan. Bilo da je u pitanju otvaranje aplikacija, igranje igara ili video montaža, sve je fluidnije i brže na iPad Airu 2. 64-bitni čip sa čak tri jezgra daje 68% bolje CPU rezultate i čak 2,5X bolje grafičke rezultate na testovima nego čip prethodne generacije, a daje istu dužinu trajanja baterije.
iSight kamera u iPad Air 2 dolazi sa zadnje strane uređaja uz potpuno redizajniran senzor koji pravi neverovatne 8MP slike u rezoluciji 3264 x 2448 i snima Full HD 1080p video. Vaše fotografije i snimci nikada nisu izgledali ovoliko dobro i oštro, čak i na većim kompjuterskim ekranima.
Ne postoji ništa jedinstvenije od Vašeg otiska prsta. Zato se Apple odlučio da bezbednosne sisteme iPad Air 2 sagradi baš oko njega. Uz revolucionarni Touch ID senzor, možete otključati vaš novi iPad dodirom prsta, logovati se na sve Vaše servise kao i kupovati preko interneta, pazariti aplikacije i knjige sa App Store. Sve bez kucanja podataka sa kartice i šifara.
Bilo koja vrsta fajlova, na svim Vašim uređajima. Od sada imate slobodu da slobodno radite sa dokumentima po izboru na svim vašim uređajima. Oni se pamte na centralnom cloud sistemu koji ih u realnom vremenu menja na svim uređajima. Započnite prezentaciju, Word dokument, PDF ili bilo koju drugu vrstu fajla na iPadu i zatim nastavite na iPhone, Mac ili PC.

Sa ovoliko mogućnosti, nećete ga ispuštati iz ruku.

Naravno, dovoljno je tanak i lagan da nećete ni morati. iPad Air 2 dolazi sa potpuno redizajniranim Retina ekranom, revolucionarnim Touch ID senzorom za skeniranje otisaka prstiju, moćnim A8X čipom, potpuno novim iSight senzorom za kameru i bržim wireless standardom. Tanji nego ikad, sa samo 6.1 mm!

Svi Vaši fajlovi su tu.

Možete sačuvati Vaše fotografije, video snimke i ostale fajlove direktno na iPad Air 2. Ili možete koristiti iCloud.com da im bezbedno pristupite sa bilo kog računara. Naravno možete ih koristiti i uz aplikacije poput Dropbox i Google Drive. Uz samo par dodira možete ih prebaciti na Vaš Mac putem AirDrop funkcije.


Aplikacije koje već koristite

iPad Air 2 dolazi sa neverovatnim ugrađenim aplikacijama za sve što Vam može zatrebati u svakodnevnoj upotrebi. A uz najveću prodavnicu sa preko 600.000 aplikacija dizajniranih baš za njega pronaći ćete i sve one nove o kojima niste ni sanjali. Word, Exel, Photoshop, Kalendari, igrice, video editing, programiranje...

Dve neverovatne kamere, maskirane u iPad.

Nov 8 MP senzor u iSight kameri sa zadnje strane donosi napredna sočiva, poboljšan senzor i moćniji procesor signala koji dopuštaju savršeno oštre fotografije u rezoluciji 3264 x 2448 i snimanje Full HD 1080p video snimaka!


Bezbednost na prvom mestu

iPad Air 2 i iOS 8 su dizajnirani istovremeno kako bi formirali savršen tandem i napravili uslove za rad sa vrhunskom bezbednošću. Fokus na bezbednosti koji je upotrebljen pri dizajnu iOS 8 ga čini najbezbednijim mobilnim operativnim sistemom na svetu. Bez virusa, bagova ili krađe korisničkih informacija.

Štampa, kucanje, gledanje bez žica

iPad Air 2 je spreman za povezivanje sa širokim dijapazonom Bluetooth tastatura, zvučnika i slušalica. Putem AirPrint tehnologije možete štampati sa skoro svakim štampačem, a putem AirPlay možete uživo prebaciti sliku sa iPada na Vaš TV ili Mac računar i koristiti iPad Air 2 kao kućnu konzolu ili uređaj za prezentacije.

Boja anodiziranog aluminijuma

Silver
Gold
Space Gray
Konfiguracije Antene
Wi-Fi
Wi-Fi + Cellular
Cene Modela
16 GB END OF LIFE END OF LIFE
16 GB END OF LIFE END OF LIFE
 
64 GB ZAVRŠIO KARIJERU ZAVRŠIO KARIJERU
64 GB ZAVRŠIO KARIJERU ZAVRŠIO KARIJERU
 
128 GB END OF LIFE END OF LIFE
128 GB END OF LIFE END OF LIFE

Popust za obrazovne ustanove

Apple popust za edukaciju je fantastičan način da fakulteti , škole i ostale obrazovne ustanove priušte iPad po specijalnim cenama.

iOS je osmišljen da bude najbolji drug, sa neverovatnom dužinom trajanja rada na bateriji, lakim povezivanjem za zajednički rad i učenje, stalnim pristupom emailu i internetu i desetinama hiljada obrazovnih aplikacija sa App Store, a sve to u džepnom pakovanju. Sa sobom svuda nosi fotografije, radove i prezentacije, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3D, animaciju, video montažu, sve lektire ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPad

Lightning to USB

Strujni USB adapter 12W

Prateća dokumentacija

Apple stikeri

Tehničke specifikacije:

Ekran - 9,7 inčni Retina LED IPS displej sa Multi-Touch tehnologijom i prepoznavanjem slučajnog unosa.
Dimenzije 16,95cm x 24cm x 0,61cm - 437 grama
Kapacitet Memorije - 16GB, 64GB ili 128GB

Antene - Wi‑Fi (802.11a/​b/​g/​n/​ac) (2.4GHz i 5GHz), GSM/EDGE, UMTS/HSPA+/DC-HSDPA, LTE, Bluetooth 4.0

Čip - Tri-Core A8X čip 64-bitne arhitekture sa dodatnim M8 procesorom za pokret

Zadnja kamera - iSight kamera, fotografije veličine 8MPX i 1080p HD video. ƒ/2.4 objektiv FaceTime kamera, fotografije veličine 1.2MPx,