Apple nam je u okviru svog oktobarskog eventa prikazao i najnoviju verziju najpopularnijeg tableta na svetu. Pod novim imenom – iPad Air. Posle kraćeg čekanja iPad Air je izašao u prodaju, a od 29.11 će zvanično biti u prodaji i u Srbiji.

Naravno ni jedan Apple uređaj ne bi bio otkriven bez video prikaza od strane Džoni Ajva. Ive nam naglašava koliko je detalja, razmišljanja i truda uloženo u dizajn, a novi iPad Air nije izuzetak ovom pravilu. Ovi videi su postali toliko poznati da postoji bezbroj parodija u reklamama nesrećne konkurencije.

 

Naši drugari sa Ajfon.rs bloga su bili i ispratili ovaj prikaz na svom blogu. Oni su napisali instant recenziju gde ne opisuju samo izgled uređaja već i postavljaju pitanja koja ćemo slušati u narednim mesecima. Ovu recenziju možete pronaći na linku: http://www.ajfon.rs/blog/novosti/2190-premijerno-predstavljen-ipad-air-u-srbiji#.Upxx7n-9KSN

ipad_air_smart_case

iPad Air

, sa fantastičnim Retina ekranom, HD kamerama, potpuno novim A7 čipom 64-bitne arhitekture i poslednjim mrežnim tehnologijama. Takođe i preko 300.000 aplikacija na App Store. Sa ovim iPadom će te imati više funkcija nego ikada do sada. A dolazi u potpuno novom pakovanju, najlakšem do sada i tanjem od grafitne olovke. iPad Air će uskoro biti dostupan i za prodaju u našim prodavnicama, a za sada ga možete unapred poručiti.

Više o iPad Airu, modelima i cenama možete pročitati klikom na ovaj link >


iPad mini Retina

Neverovatni, mali iPad mini sa Retina ekranom. Retina ekran je samo početak, jer novi iPad mini donosi i čak 4 puta bolje performanse sa prvim 64-bitnim tablet procesorom A7. Sve ovo savršeno spakovano u čvrsto i pouzdano kučište od rafinisanog aluminijuma od samo 7,9 inča. Sa preko 450.000 aplikacija na App Store i dužinom rada na bateriji od deset sati – mogućnosti su neograničene.

Više o iPad mini sa Retina ekranom možete saznati klikom na ovaj link >

ipad_mini_vest