iPad mini 4 | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

7,9 inča

Dve kamere

Touch ID senzor

iCloud Drive

iPad mini linija se u osnovi razlikuje veličinom ekrana. Sa 7,9 inča, dovoljno je mali da stane u džep, a dovoljno veliki da ponudi istu dužinu trajanja baterije i stoprocentnu podršku za sve iPad aplikacije sa App Store. Svih 600.000 aplikacija! iPad mini se vodi filozofijom da tablet mora držati balans između mobilne mašine i moćne mašine.
iPad mini 3 ima dve kamere. iSight kamera se nalazi sa zadnje strane i snima fotografije veličine 5MP, neverovatne oštrine i punoće boja. Sa njom možete slikati panoramske snimke i Time-Lapse video snimke koje kasnije lako možete obrađivati preko iPhoto aplikacije direktno sa Vašeg iPad minija. Prednja FaceTime kamera je idealna za video pozive i selfije, a 7,9 inčni ekran će se pokazati kao najbolje tražilo koje ste koristili.
Ne postoji ništa jedinstvenije od Vašeg otiska prsta. Zato se Apple odlučio da bezbednosne sisteme iPad Air 2 sagradi baš oko njega. Uz revolucionarni Touch ID senzor, možete otključati vaš novi iPad dodirom prsta, logovati se na sve Vaše servise kao i kupovati preko interneta, pazariti aplikacije i knjige sa App Store. Sve bez kucanja podataka sa kartice i šifara.
Bilo koja vrsta fajlova, na svim Vašim uređajima. Od sada imate slobodu da slobodno radite sa dokumentima po izboru na svim vašim uređajima. Oni se pamte na centralnom cloud sistemu koji ih u realnom vremenu menja na svim uređajima. Započnite prezentaciju, Word dokument, PDF ili bilo koju drugu vrstu fajla na iPadu i zatim nastavite na iPhone, Mac ili PC.

Pogledajte Apple video


Naj snažniji iPad mini procesor

iPad mini 4 je sačinjen od inovativnih tehnologija jedinstvenih na tržištu. Touch ID senzor otiska prsta, Retina displej, neverovatan novi A8 čip sa 64-bitnom arhitekturom, i novi M8 koprocesor namenjen preciznom kalkulisanju pokreta i bateriju koja će vas pratiti uz stopu 10 sati korišćenja.

Neverovatno lagan i ozbiljno tanak.

iPad mini 4 sadrži sve što volite kod iPad-a i sve to je smešteno u savršeno izrađeno aluminijumsko kućište. Ovaj iPad mini je 18% tanji od svog prethodnika (6.1mm tanak), a teži ispod 300 grama. Savršen za prenos u ruci ili džepu.


Napredni sistem, napredna bezbednost.

Na iPad mini ne utiču kompjuterski virusi. Sadržaj diska je enkriptovan. Otključava se skeniranjem vašeg otiska prsta. Zvuči kao naučna fantastika. iPad mini 4 koristi Touch ID tehnologiju kako bi pretvorio vaš otisak prsta u savršenu jedinstvenu lozinku sa kojom možete otključati vaš uređaj i kupovati aplikacije uz pomoć jednog dodira prsta.

Dodaci, dodaci, dodaci...

Macola je za vas pripremila veliki izbor dodataka. Počevši od Appleovog Smart Covera i Silicon Casea, to izbora preko 20 različitih proizvođača! Posetite stranicu dodataka >

Boja anodiziranog aluminijuma

Silver
Gold
Space Gray
Konfiguracije Antene
Wi-Fi
Wi-Fi + Cellular
Cene Modela
16 GB EOL mesečno (3 rate)
16 GB EOL mesečno (3 rate)
 
64 GB EOL mesečno (3 rate)
64 GB EOL mesečno (3 rate)
 
128 GB 78.390,00 26.130 mesečno (3 rate)
128 GB 87.490,00 29.164 mesečno (3 rate)

Popust za obrazovne ustanove

Apple popust za edukaciju je fantastičan način da fakulteti , škole i ostale obrazovne ustanove priušte iPad po specijalnim cenama.

iOS je osmišljen da bude najbolji drug, sa neverovatnom dužinom trajanja rada na bateriji, lakim povezivanjem za zajednički rad i učenje, stalnim pristupom emailu i internetu i desetinama hiljada obrazovnih aplikacija sa App Store, a sve to u džepnom pakovanju. Sa sobom svuda nosi fotografije, radove i prezentacije, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3D, animaciju, video montažu, sve lektire ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPad mini 4

Lightning to USB

Strujni USB adapter 12W

Prateća dokumentacija

Apple stikeri

Tehničke specifikacije:

Ekran - 7,9 inčni Retina LED IPS displej sa Multi-Touch tehnologijom i prepoznavanjem slučajnog unosa.
Dimenzije 13,47cm x 20cm x 0,75cm - 341 grama
Kapacitet Memorije - 16GB, 64GB ili 128GB

Antene - Wi‑Fi (802.11a/​b/​g/​n/​ac) (2.4GHz i 5GHz), GSM/EDGE, UMTS/HSPA+/DC-HSDPA, LTE, Bluetooth 4.0

Čip - Dual-Core A8 čip 64-bitne arhitekture sa dodatnim M8 procesorom za pokret

Zadnja kamera - iSight kamera, fotografije veličine 8MP i 1080p HD video. ƒ/2.4 objektiv FaceTime kamera, fotografije veličine 1.2MPx,