iPad Pro 9.7-inča | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Apple Pencil

10h Baterije

Boje za Holivud.

Četvorokanalni audio

Po komentarima profesionalaca, Apple olovka je prezicnija od poslednjih Wacom Tableta. iPad Pro uz dodatne aplikacije možete priključiti i kao sekundarni ekran vašeg računara i iskoristiti punu moć ove tehnologije u profesionalnim programima.
iPad Pro ne bi bio pravi iPad, bez neverovatne dužine trajanja baterije. Čak i sa duplo većim performansama spakovanim u tako mali prostor, iPad mini i dalje nosi sa sobom 10 sati baterije. Od sada ste slobodni da kreirate duplo više na svom iPad Prou.
iPad Pro od 9.7 inča koristi istu paletu boja kao i digitalna filmska industrija. Ova paleta veće širine daje iPad-u Pro do 25 procenta veću saturaciju boja nego kod prethodnih iPad modela, tako da su boje življe i realnije, kao i u stvarnosti.
Ukoliko igrate igru ili gledate film, potpuno ćete se udubiti u iskustvo. On automatski podešava orijentaciju visokih frekvencija na zvučnik koji je u tom trenutnku na vrhu, bez obzira kako držali vaš iPad Pro od 9.7 inča.

Brži od najbržih.

64-bitni A9X čip daje iPad-u Pro snagu da lako izvrši zadatke namenjene PC računarima. Uprkos performansama koje probijaju sve granice, A9X poseduje efikasnu arhitekturu koja omogućava do 10 sati trajanja baterije.

Svaki trenutak sa više detalja.

iPad Pro ima zapanjujuće kamere sa obe strane, dolazi sa iSight kamerom od 12 megapiksela, koja može da snima video u 4K rezoluciji, 240 fps usporeni video i Live Photos. On je takođe prvi iPad sa True Tone blicom, tako da tonovi kože izgledaju super, bez obzira na osvetljenje.


Vi ste šifra.

iPad Pro koristi Touch ID tehnologiju da pretvori vaš otisak prsta u šifru koju ne možete zaboraviti, a vaš iPad Pro možete otključati na jednostavan način - dodirom.

Kucajte na totalno novoj vrsti tastature.

Koji god iPad Pro da izaberete, tu je Smart Keyboard koji mu pristaje. Kombinovanjem novih tehnologija i materijala, Apple je stvorio prenosnu tastaturu koja je neverovatno tanka i lagana, sa izdržljivim Cover-om. Zahvaljujući Smart Connectoru, nema kablova ili utikača. Samo je spojite i počnite sa radom.


Potpuno poznata. Potpuno revolucionarna.

Apple Pencil nudi neverovatan osećaj od momenta kada je uzmete u ruku. Osetljiva je na ugao pod kojim je držite i na jačinu pritiska. I uz savršenu piksel-preciznost, Apple Pencil nudi nove kreativne mogućnosti.

Super način da proširite mogućnosti Vašeg iPad-a Pro.

Možete biti kreativniji i produktivniji sa dodacima dizajniranim posebno za veličinu, sposobnosti i snagu vašeg iPad Pro uređaja (prodaju se posebno).

Boja anodiziranog aluminijuma

Silver

Space Gray

Gold

Rose Gold
Konfiguracije Antene
Wi-Fi
Wi-Fi + Cellular
Cene Modela
32 GB 89.890,00 29.964 mesečno (3 rate)
32 GB 109.190,00 36.397 mesečno (3 rate)
 
128 GB 113.090,00 37.750 mesečno (3 rate)
128 GB 132.390,00 44.130 mesečno (3 rate)
 
256 GB 136.190,00 45.397 mesečno (3 rate)
256 GB 155.490,00 51.830 mesečno (3 rate)

Popust za obrazovne ustanove

Apple popust za edukaciju je fantastičan način da fakulteti , škole i ostale obrazovne ustanove priušte iPad po specijalnim cenama.

iOS je osmišljen da bude najbolji drug, sa neverovatnom dužinom trajanja rada na bateriji, lakim povezivanjem za zajednički rad i učenje, stalnim pristupom emailu i internetu i desetinama hiljada obrazovnih aplikacija sa App Store, a sve to u džepnom pakovanju. Sa sobom svuda nosi fotografije, radove i prezentacije, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3D, animaciju, video montažu, sve lektire ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPad

Lightning to USB

Strujni USB adapter 12W

Prateća dokumentacija

Apple stikeri

Tehničke specifikacije:

Ekran - 9,7 inčni Retina LED IPS displej sa Multi-Touch tehnologijom i prepoznavanjem slučajnog unosa.
Dimenzije 16,95cm x 24cm x 0,61cm - 437 grama
Kapacitet Memorije - 16GB, 64GB ili 128GB

Antene - Wi‑Fi (802.11a/​b/​g/​n/​ac) (2.4GHz i 5GHz), GSM/EDGE, UMTS/HSPA+/DC-HSDPA, LTE, Bluetooth 4.0

Čip - Tri-Core A8X čip 64-bitne arhitekture sa dodatnim M8 procesorom za pokret

Zadnja kamera - iSight kamera, fotografije veličine 8MPX i 1080p HD video. ƒ/2.4 objektiv FaceTime kamera, fotografije veličine 1.2MPx,