iPad | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

two-ipads-dancing

iPad 2018

Sa ovoliko mogućnosti, nećete želeti da ga ispustite iz ruku. Toliko je tanak i lagan da nećete ni morati. Pri debljini od samo 7.5mm, najtanji iPad ikada je ujedno i najsposobniji. On poseduje redizajnirani Retina displej od 9.7 inča, revolucionarni Touch ID senzor otiska prsta, moćan A10 čip sa 64-bitnom arhitekturom, novu iSight kameru, poboljšanu FaceTime HD kameru, brži wireless, iCloud, i bateriju koja pruža i do 10 sati rada. Uz njega dolaze i odlične aplikacije za produktivnost i kreativnost. Stotine hiljada aplikacija je dostupno putem najvećeg svetskog App Store-a.

ipad-pro-9-keyboard

iPad Pro 9.7-inča

iPad Pro je više od sledeće generacije iPad-a, on je vizija personalnog računara za novi i moderan svet. On u vaše ruke stavlja snagu koja je daleko ispred većine modernih prenosnih računara. On čini čak i najzahtevnije poslove jednostavnim i laganim - bilo da je pod vašim prstima ili koristite Apple olovku. Bez obzira da li izaberete model od 12.9 ili 9.7 inča, iPad Pro je efikasniji, svestraniji i mobilniji od bilo kog drugog tableta. Jednom rečju, odličan je.

iPad Air 2

Sa ovoliko mogućnosti, nećete želeti da ga ispustite iz ruku. Toliko je tanak i lagan da nećete ni morati. Pri debljini od samo 6.1mm, najtanji iPad ikada je ujedno i najsposobniji. On poseduje redizajnirani Retina displej od 9.7 inča, revolucionarni Touch ID senzor otiska prsta, moćan A8X čip sa 64-bitnom arhitekturom, novu iSight kameru, poboljšanu FaceTime HD kameru, brži wireless, iOS 8, iCloud, i bateriju koja pruža i do 10 sati rada1. Uz njega dolaze i odlične aplikacije za produktivnost i kreativnost. A još mnogo drugih aplikacije je dostupno putem App Store-a.