iPhone 5s SIM free Srbija | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Baterija

iOS 8

Kamera

Touch ID

iPhone 5s donosi istu dužinu trajanja baterije kao i prethodni modeli. Dakle ceo dan baterije uz pozive, igrice, gledanje HD sadržaja preko wifi ili 3G konekcije.
U svaki iPhone 5s je ugrađen najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu iOS 8, proširiv sa preko milion aplikacija sa App Store. Ima nešto drugačije kada je sistem skrojen po meri za uređaj.
iPhone je najpopularniji foto aparat na svetu. iSight kamera sa 8 MP, ƒ/2.2 otvor blende. Dva blica, topli i hladni, za ujednačene boje na fotografiji. 1080P HD video snimci i geotagging podrška.
Zažtitite svoj telefon otiskom prsta. Šifre, lavirint gestova, prepoznavanje lica su prošlost. Touch ID senzor automatski prepoznaje vaše otiske, otključava telefon i aplikacije na njemu.

Upoznajte se sa iPhone 5s

Veoma napredni iPhone 5s nije samo prepun opcija i inovacija, nego je i neverovatno koristan.

iPhone 5s poseduje Retina displej od 4 inča, A7 čip sa 64-bitnom arhitekturom desktop klase, Touch ID senzor identifikacije otiska prsta, iSight kameru od 8 megapiksela, FaceTime HD kameru, 4G LTE i Wi-Fi,1 iOS 8 i iCloud. Nije samo prepun opcija i inovacija, nego je i neverovatno koristan.


A7 čip 64-bitne arhitekture

A7 ne samo da je znatno brži od A6 procesora nego je i 30% energetski efikasniji. U kombinaciji sa većom baterijom granice su pomerene.

M7 koprocesor pokreta

Posebni procesor omogućava praćenje brzine i pređenog puta, a uz novitet ugrađenog barometra, čak i nadmorsku visinu na kojoj se nalazite.


Glavne karakteristike

4-inčni (dijagonala) Retina displej sa 1136x640 rezolucijom
A7 čip sa M7 koprocesorom kretanja
iSight kamera od 8 megapiksela sa True Tone blicom
1080p HD video snimanje pri 30 fps i slo-mo video snimanje pri 120 fps FaceTime HD kamera
Touch ID senzor otiska prsta
4G LTE1 i 802.11n Wi-Fi
iOS 8 i iCloud
Dostupan u zlatnoj, srebrnoj i “space” sivoj boji


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: