iPhone 6 Plus SIM free Srbija | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Kamera

iOS 8

Novi oblik

Baterija

iSight kamera, optička stabilizacija, 8MP sa Focus Pixels tehnologijom i dva blica za ujednačene boje može da snima Full HD 1080p video u 60fps kao i slow morion u čak 240 fps!
U svaki iPhone 6 Plus je ugrađen najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu iOS 8, proširiv sa preko milion aplikacija sa App Store. Ima nešto drugačije kada je sistem skrojen po meri za uređaj.
Nove veličine za novo doba. Više nije 2007 način korišćenja je prerastao male ekrančiće. Novi iPhone je u potpunosti zaobljen za zakrivljenim staklom za lakše držanje i velikim 5.5inčnim ekranom.
iPhone 6 Plus je većeg ekrana, što je Apple dozvolilo da unutra spakuje još veću bateriju! Od sada uživamo u do dva dana baterije, duplo poziva i interneta.

Veličina za napredne korisnike

Svi u jednom trenutku osete da im je prostor na ekranu mali. Način na koji koristimo iOS je napredovao poslednjih 8 godina, i sada je došao do nivoa gde 4 inčni ekran jednostavno više nije dovoljan. Sa novim funkcijama poput Landscape moda i aplikacijama pravljenim po meri, iPhone 6Plus je radna stanica.

Novi izvajani oblik za novu veličinu

Besprekorno gladak spoj stakla i aluminijuma čini da, iako je veći, osećaj iPhone 6 Plus u ruci bude bolji nego ikad. Čak i pri veličini od 5,5 inča novi iPhone Multi-Touch ekran je najtanji do sada, sa venerovatnim kontrastom boja i i rezolucijom Full HD 1080p monitora.


A8 čip 64-bitne arhitekture

A8 ne samo da je znatno brži od A7 procesora nego je i 50% energetski efikasniji. U kombinaciji sa većom baterijom granice su pomerene.

M8 koprocesor pokreta

Posebni procesor omogućava praćenje brzine i pređenog puta, a uz novitet ugrađenog barometra, čak i nadmorsku visinu na kojoj se nalazite.


Touch ID

Zažtitite svoj telefon otiskom prsta. Šifre, lavirint gestova, prepoznavanje lica su prošlost. Touch ID senzor automatski prepoznaje vaše otiske, otključava telefon i aplikacije na njemu.

Bolje performanse bežične veze

Iskusite ultra brze protoke pri bežičnom prenosu podataka zahvaljujući novoj 802.11ac tehnologiji.


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: