iPhone 6s Plus | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

3D Touch

Baterija

Kamera

iOS 9

Multi-Touch nove generacije. Ekran je sada osetljiv i na jačinu pristiska što u kombinaciji sa dobrom softverskom podrškom donosi neverovatne nove mogućnosti.
Novi iPhone 6s dolazi sa snažnijom baterijom nego prethodnici, tako da uspeva da održi istu fenomenalnu dužinu trajanja baterije na koju smo navikli i pored većeg displeja.
iSight kamera od 12MP sa Live Photos tehnologijom i dva blica za ujednačene boje može da snima 4K video u 30fps kao i slow motion u čak 240 fps!
U svaki iPhone 6s je ugrađen najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu iOS 9, proširiv sa preko milion aplikacija sa App Store. Jedinstven spoj softvera i hardvera napraljenog od istog proizvodjača.

 iPhone 6s Plus

1Odaberite kapacitet:

2Odaberite boju:

3Cena:

*-Kupovina na 3 rate moguća samo karticama Banca Intesa.

3D Touch

Multi-Touch nove generacije. iPhone sada oseća jačinu tvog pritiska na ekran otvarajući ti nove mogućnosti interakcije sa sadržajem, a mnoge ključne radnje postaju brže i jednostavnije.

Novi oblik za novu veličinu

Besprekorno gladak spoj stakla i aluminijuma čini da, iako je veći, osećaj iPhone 6 u ruci bude bolji nego ikad. Čak i pri veličini od 4,7 inča novi iPhone Multi-Touch ekran je najtanji do sada, sa neverovatnim kontrastom boja i i rezolucijom HD monitora.


12 MP fotke. 4K video. Live Photos. Uspomene koje ne blede.

Najpopularnija kamera na svetu nikad nije bila u boljoj formi. Napredna 12-megapikselna iSight kamera sada uključuje Live Photos, opciju koja snima trenutke neposredno pre i nakon fotografije koja se potom jednim dodirom pretvara u živu uspomenu. A tu je i nova 5-megapikselna FaceTime HD kamera, kao i Retina Flash, blic sa kojim će tvoj osmeh zablistati u pravom svetlu.


Najnapredniji A9 čip. Sa 64-bitnom arhitekturom.

A9 ne samo da je znatno brži od A8 procesora nego je i 50% energetski efikasniji. U kombinaciji sa većom baterijom granice su pomerene.

M9 koprocesor pokreta

Posebni procesor omogućava praćenje brzine i pređenog puta, a uz novitet ugrađenog barometra, čak i nadmorsku visinu na kojoj se nalazite.


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: