iPhone 7 | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Video

12MP Kamera

3D Touch

A10 Čip

Reklama za Bentley snimljena isključivo na iPhoneu.
Apple je rešio da sa iPhone 7 napravi veliki iskorak i da se po prvi put u istoriji kvalitetom kamere približi pravim DSLR aparatima.
Multi-Touch nove generacije. Ekran je sada osetljiv i na jačinu pristiska što u kombinaciji sa dobrom softverskom podrškom donosi neverovatne nove mogućnosti.
A10 ne samo da je znatno brži od A9 procesora nego je i 50% energetski efikasniji. U kombinaciji sa većom baterijom granice su pomerene.

 iPhone 7

1Odaberite kapacitet:

2Odaberite boju:

3Cena:

*-Kupovina na 3 rate moguća samo karticama Banca Intesa.

Novi dizajn u više boja

iPhone sedam dolazi uz potpuni redizajn spolja ali i iznutra,kućište je od vrhunskog anodiziranog aluminijuma. Ipak Apple je u novi dizajn uspeo da upakuje stereo ozvučenje kao i novi taktilni vibrator koji interaktivno reaguje na dodir Home dugmeta. Da li smo spomenuli nove boje??


iOS 10

iOS je već 10 godina najnapredniji i najbezbedniji operativni sistem na svetu. U kombinaciji sa App Store koji se sastoji od preko milion aplikacija, mogućnosti su neverovatne. iOS 10 je Razlog zbog kojeg je iPhone zaista poseban.


Wireless. Svuda.

Apple je definitivno rešio da učini iPhone pokretnim uređajem. U njemu se nalaze najbrže Bluetooth i WiFi tehnologije dostupne danas. Brži 4G/LTE sa najboljim romingom na svetu. 450Mb/s znači da je 3x brži 4G LTE nego na iPhone 6. Odgovaranje na pozive iz WhatsApp i drugih aplikacija. Apple je uz iPhone potpuno redizajnirao i AirPods slušalice, koje su sada kompletno bežične.


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: