iPhone SE | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

4 - inčni displej

4K Video

Live Photos

Rose Gold

Dozvolite nam da vas upoznamo sa iPhone SE, najmoćnijim pametnim telefonom sa ekranom dijagonale od samo 4 inča. Nastao tako što smo krenuli od proverene forme i redizajnirali ga potpuno - iznutra.
iSight kamera iz iPhone 6S kamera od 12MP sa Live Photos tehnologijom i dva blica za ujednačene boje može da snima 4K video u 30fps kao i slow motion u čak 240 fps!
Live Photos daje život vašim fotografijama zvukom i pokretom. Jednostavno pritisnite bilo gde na vašoj fotografiji od 12 megapiksela i iskusite trenutke pre i pošto je snimljena, pretvarajući vaše fotografije u živa sećanja.
iPhone SE je neverovatno popularnog dizajna, koji je sada još više usavršen. Napravljen od peskiranog aluminijuma koji daje gladak finiš, ovaj lagan i kompaktan telefon je osmišljen da vam udobno leži u ruci.

 iPhone SE

1Odaberite kapacitet:

2Odaberite boju:

3Cena:

*-Kupovina na 3 rate moguća samo karticama Banca Intesa.

A9 Procesor

U srcu iPhone SE leži A9, isti napredni čip koji daje snagu iPhone 6s. Sa 64-bitnom arhitekturom, A9 donosi zapanjujuću brzinu i responzivnost. Uz dobru grafiku, vaše omiljene igre i aplikacije postaju još bolje i življe. Sve u svemu, A9 je moćan čip koji pruža najbolje performanse.

M9 Koprocesor za obradu pokreta

Ugrađen direktno u A9 čip, M9 koprocesor pokreta povezuje se sa brzinometrom, kompasom, žiroskopom i pruža mogućnost merenja broja koraka, pređene razdaljine i ostalih aktivnosti.


Kamera iz iPhone 6S

Uz iSight kameru od 12 megapiksela možete biti sigurni da ćete snimati oštre, detaljne fotografije, kao i sa iPhone 6s. Isto važi i za video snimke koje sada možete snimati u zapanjujućoj 4K rezoluciji.

Blic za selfije

Retina displej ne služi samo za gledanje sadržaja vašeg telefona, već je i blic za vašu FaceTime HD kameru. Posebno napravljen čip koji čini blic tri puta svetlijim nego uobičajeno vam pomaže da vaši selfiji budu svetli tokom noći i u uslovima slabe vidljivosti.


Najnapredniji mobilni OS na svetu

Sa korisničkim interfejsom lakim za korišćenje i zapanjujućim karakteristikama
iOS 9 je najnapredniji mobilni operativni sistem i osnova iPhone SE
Dizajniran je da izgleda lepo i radi savršeno na vašem iPhone SE,
a istovremeno nudi jaku sigurnost!

Touch ID

Touch ID čini otključavanje vašeg iPhone SE jednostavnim i sigurnim. Vaš otisak prsta je savršena šifra — jer ne postoje dva ista, što lozinku čine jedinstvenom.


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: