iPhone X | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Najbolja Kamera

Nova Retina

Face ID

Bežično Punjenje

Novi nivo fotografija zahvaljujući True Depth prednjoj kameri i dvojnoj kameri sa bržim senzorom od 12MP, novim filterima i optičkom stabilizacijom.
Ekran od ivice do ivice za potpuno novo iskustvo korišćenja Apple uređaja. Zakorači u budućnost!
Face ID predstavlja novu tehnologiju u prepoznavanju lica i sigurnu proveru identiteta sa kojom Touch ID ostaje u prošlosti.
Recite zbogom kablovima i haosu, iPhone X predstavlja korak napred u bežičnoj budućnosti. Sada možete puniti telefon jednostavno, u kolima, u kafiću ili na aerodromu.

 iPhone X

1Odaberite kapacitet:

2Odaberite boju:

3Cena:

*-Kupovina na 3 rate moguća samo karticama Banca Intesa.

Novi Retina displej

Ekran od ivice do ivice za potpuno novo iskustvo korišćenja Apple uređaja. Zakorači u budućnost. Novi dizajn ekrana je ujedno i najveća inovativnost iPhone X. Ekran od 5.8 inča sa prvim OLED ekranom prikazuje verno predstavljene i kalibrisane boje, visoku osvetljenost sa kontrastom od 1 000 000 : 1. iPhone X ekran je savršeno zaobljen prateći formu uređaja tako da savršeno leži u ruci. Izdržljiv i funkcionalan dizajn - Staklo koje nijedan pametan telefon nema, sa obe strane uređaja dodatno ojačan hirurškim čelikom. iPhone X je otporan na prskanje i prašinu. Sa novim iOS sistemom koji je u potpunosti prilagođen iPhone X.


Probudi fotografa u sebi zahvaljujući boljim kamerama

Novi nivo fotografija zahvaljujući True Depth prednjoj kameri i dvojnoj kameri sa bržim senzorom od 12MP, novim filterima i optičkom stabilizacijom.
Prednja kamera sa novim iPhone X zaista koristi sve potencijale. Uslikaj selfije kao profesionalac sa posebnim fokusom i osvetljenjem koje simulira profesionalnu studijsku rasvetu. Takođe, zahvaljujući TrueDepth kameri koja analizira preko 50 pokreta facijalnih mišića, možeš kreirati neki od 12 animiranih emojija - Animoji!
Kamere sa teleobjektivom i širokim uglom omogućavaju iPhone X-u zumiranje fotografija za čak x10, a video snimaka za x6.

Face ID - nova sigurna provera identiteta

Face ID predstavlja novu tehnologiju u prepoznavanju lica i sigurnu proveru identiteta sa kojom Touch ID ostaje u prošlosti. Nov način prepoznavanja i sigurne provere identiteta je moguć zahvaljujući TrueDepth kameri koja analizira i mapira preko 30 000 tačaka vašeg lica. Vaš iPhone X ima sposobnost učenja i Face ID vremenom prepoznaje fizičke promene u izgledu vašeg lica.


A11 Bionic - Najmoćniji čip na tržištu

A11 Bionic poseduje neuronski pogon koji obavlja do 600 milijardi radnji po sekundi. Takođe unutrašnjost iPhone X-a ima novi procesor sa čak 4 jezgra za energetsku efikasnost i 2 jezgra za aktivnosti. Znatno brži od A10 Fusion čipa u prethodnim uređajima, što ga čini idealnim kandidatom za budućnost virtuelne realnosti koja nas čeka iza ugla. Sada možeš igrati omiljene AR igre na svom iPhone X.

Bežično punjenje za novi svet

Recite zbogom kablovima i haosu, iPhone X predstavlja korak napred u bežičnoj budućnosti. Sada možete puniti telefon jednostavno, u kolima, u kafiću ili na aerodromu.


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: