iPhone XR | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Liquid Retina LCD displej

Živopisne boje

Napredna kamera

A12 Bionički čip

Novi Liquid Retina LCD ekran je ujedno i najnapredniji LCD ekran na tržištu pametnih telefona. iPhone XR ima napredni Face ID kao i ostala genracija iPhone X uređaja. iPhone XR, brilijantan spolja i iznutra.
Zahvaljujući inovativnom sistemu osvetljenja u pozadini, svetlost ekrana se prostire do krajnjih uglova sa neverovatno živopisnim bojama.

iPhone XR dolazi u šest predivnih boja od vrhunskih materijala. Sada možete odabrati model koji je pravi za vas.
Pored novih boja, iPhone XR kao i generacija X telefona izrađena je od najizdržljivijeg stakla sa precizno izrađenim, prvoklasnim aluminijumskim okvirom.
Spremite se za novu eru fotografije. Novi pametni senzori u saradnji sa ISP procesorom i Neural Engine-om pravi bolje fotografije nego ikad! iPhone XR. Dubinsku oštrinu na svojim portretnim fotografijama sada možeš izmeniti i nakon snimanja fotografije.
A12 Bionički čip je najbolji i najmoćniji čip ugrađen u pametni telefon ikad. Neverovatne performanse su moguće zahvaljujući machine learning tehnologiji koja menja način kako doživljavate fotografije, igranje igrica, virtuelnu realnost i slično.

 iPhone XR

1Odaberite kapacitet:

2Odaberite boju:

3Cena:

*-Kupovina na 3 rate moguća samo karticama Banca Intesa.

Novi napredni FaceID

Face ID nove generacije vam pruža dodatnu sigurnost sa kojim uz pomoć jednog pogleda na ekran možete otključati iPhone, ulogovati se na aplikaciju ili korisnički nalog. Zaboravite TouchID, Face ID je definitivno najsigurniji način da potvrdite vaš identitet na pametnom telefona. A sada, radi još brže i bolje.


Nove mogućnosti fotografisanja

iPhone XR koristi kameru sa jednim objektivom i machine learning tehnologiju koja izoštrava subjekat u prednjem planu (u kontrastu sa mutnom pozadinom koju sami možete podesiti uz novi poboljšani bokeh efekat).
Pored bokeh efekta pametni HDR daje profesionalni izgled fotografijama, dok brži senzor i najnoviji A12 bionički čip daju bolje fotografije u uslovima lošeg osvetljenja.


Brilijantan u svakom pogledu

Ekran i iPhone XR telefon su izrađeni od najizdržljivijeg stakla, sa okvirom od hiriruškog čelika pružaju osećaj sigurnosti prilikom svakodnevnog korišćenja. Nova generacija iPhone XS uređaja sada ima još veću otpornost na vodu i prašinu (testirano u laboratorijskim uslovima).


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: