iPhone XS ili iPhone XS Max?

Ako ste se odlučili za kupovinu iPhone XS modela postoji dodatno pitanje – da li se odlučiti za XS Max ili XS verziju? U nastavku teksta ćemo pokušati da vam pomognemo da odaberete pravi iPhone za vas.

Standardni model iPhone XS i iPhone XS Max se cenovno razlikuju, ali ako planirate da kupite XS model, ta razlika i nije toliko velika za veći ekran, ako je veličina ekrana ono što vam je prioritet, te u tom slučaju preporučujemo XS Max model od 6.5 inča koji je u celosti ekran. Ovaj model je nešto manji od iPhone 8 Plus modela, ali ima veći ekran! Bez obzira na veličinu, ovo ipak nije najveći telefon u seriji iPhone modela, i i dalje može stati u vaš džep bez problema

*iPhone XR ima nešto veći ekran od XS modela, ali njegov ekran od 6.1 inča i niža cena je nešto što sigurno treba razmotriti, ako vam OLED ekran nije prioritet.

Očigledno pitanje za vas, ako ste u nedoumici da li uzeti veći ekran ili ne, je da li vam se dopada iPhone 8 Plus? Da li je veličina telefona ta koja vam odgovara, ili jednostavno svratite u našu radnju i pogledajte sami kako oba modela „leže u ruci“ što vam može pomoći da se odlučite.

Drugo pitanje koje vam može pomoći da se odlučite jeste sama namena telefona. Ako je vaš iPhone uređaj koji koristite kao TV, gledajući Netfliks i razne sadržaje, ili editujete fotografije i radite na svom telefonu, veći OLED ekran je nešto što možda bolje odgovara vašim potrebama.

Imajte na umu da je kamera u oba modela identična, ali veći ekran vam dozvoljava jasniju sliku, i bolju mogućnost markiranja i editovanje.

Kada je reč o džepovima, i ako ste tip osobe koja uvek nosi telefon u zadnjem džepu farmerki, u tom slučaju preporučujemo iPhone XS sa obzirom da veličina XS Max možda neće biti idealno rešenje. Ako pak nosite vaš telefon u ruci, u torbi, ili unutrašnjem džepu jakne, u tom slučaju je apsolutno svejedno i možete bez bojazni se odlučiti za XS Max model.

iphone xs max
iP

I konačno dolazimo do glavnog dela, a to su ruke. Šake svakog pojedinca su različite, isto kao i navike korišćenja naših uređaja. Ako koristite obe ruke da kucate i koristite iPhone, ili imate veće šake – zaista ćete ceniti veći ekran iPhone XS Max koji vam može olakšati da kuckate i selektujete ikonice. Ako pak koristite jednu ruku za korišćenje iPhone-a za vas preporučujemo XS model koji je manjih dimenzija i u tom smislu jednostavniji.

Posetite našu radnju i uverite se sami koji telefon je „kao pravljen za vas“.

Nadja Breton

Ostavite odgovor