iPhone Xs | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Super Retina

OLED ekran

Kamera

A12 Bionički čip

Super Retina displej vam daje predivno belo platno za sve sadržaje koje volite. iPhone XS dolazi u dve veličine (XS i XS Max) a XS Max se može pohvaliti sa najvećim ekranom kod svih iPhone uređaja od čak 6.5-inča.
Zahvaljujući posebnim OLED ekranima za iPhone XS i XS Maxi iPhone uređajima imaćete HDR kvalitet sa svim nijansama i crne i najvernijim prikazom boja do sada. Poseban ugođaj i zaštitu pružaju ekrani i površina telefona koji su izrađeni od najotpornijeg stakla i okvirom od hirurški rezanog nerđajućeg čelika
Pozdravite novu eru fotografije sa iPhone XS dualnim sistemom kamera koji vam daju mogućnost veće kreativnosti uz pomoć ISP-a i pametnih algoritama, i pametnog HDR-a
A12 Bionički čip je najbolji i najmoćniji čip ugrađen u pametni telefon ikad. Neverovatne performanse su moguće zahvaljujući machine learning tehnologiji koja menja način kako doživljavate fotografije, igranje igrica, virtuelnu realnost i slično.

 iPhone Xs

1Odaberite kapacitet:

2Odaberite boju:

3Cena:

*-Kupovina na 3 rate moguća samo karticama Banca Intesa.

Novi nivo fotografisanja sa dualnim sistemom kamera

Bilo da se bavite fotografijom profesionalno ili amaterski, novi iPhone XS i XS Maxi napredni dualni sistem kamera vam omogućava Bokeh i kontrolu dubine koja zauzvrat daje sofisticiraniji bokeh, i bolji fokus fotografisanog subjekta - za portrete kao nikad do sad. Nakon snimanja fotografije iPhone XS vam dozvoljava da kontrolišete otvor blende. TrueDepth kamera precizno mapira subjekat i dozvoljava kontrolu nad nivoom mutne pozadine. U uslovima lošeg osvetljenja senzor kamre daje dublje i veće piksele koji vam dozvoljavaju da snimite još bolje fotografije nego pre!


Napredniji Face ID

Face ID nove generacije vam pruža dodatnu sigurnost sa kojim uz pomoć jednog pogleda na ekran možete otključati iPhone, ulogovati se na aplikaciju ili korisnički nalog. Zaboravite TouchID, Face ID je definitivno najsigurniji način da potvrdite vaš identitet na pametnom telefona. A sada, radi još brže i bolje.


Vrhunska izrada za vrhunski kvalitet

Super Retina displej i OLED ekran izrađeni od najizdržljivijeg stakla, sa okvirom od hiriruškog čelika pružaju osećaj sigurnosti prilikom svakodnevnog korišćenja. Nova generacija iPhone XS uređaja sada ima još veću otpornost na vodu i prašinu (testirano u laboratorijskim uslovima). Pored većeg ekrana kod iPhone XS modela, iPhone XS Max može da se pohvali najvećim ekranom u istoriji iPhone uređaja!


Specijalizovani Dodaci

Ukoliko Vas zanimaju specijalizovani dodaci za iOS uređaje, posetite jednu od sledećih kategorija: