iPod classic | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Clickwheel

Ne ostavljajte ništa kod kuće

Igre

Docking stanice

Revolucionarno jednostavan način za navigaciju. Pronalaženje tačno onoga što tražite nikada nije bilo lakše, pogotovo kada sa sobom nosite celu svoju muzičku biblioteku. Krug osetljiv na gestove sa pet fizičkih dugmića, da osetite muziku dok je prelistavate.
Sa neverovatnih 160 GB memorije, iPod classic je biblioteka sa čak 40.000 pesama. To znači da će te sa sobom uvek nositi kompletnu svoju muzičku biblioteku. Bilo da je u pitanju roštilj na Košutnjaku ili put na drugi kraj sveta, nikada nećete slušati istu pesmu dvaput.
iPod classic nosi sa sobom toliko muzike radi zabave. A o zabavi je imao šta da nauči od svoje mlađe braće iPod toucha i iPhone. iPod classic dolazi sa tri igre dizajnirate baš za clickwheel. Razbijajte cigle, pstestrajte svoje trivia znanje ili igrajte karte.
Classic je opremljen dobrim starim Dock standardom za povezivanje. U ponudi imamo veliki broj visokokvalitetnih zvučnika sa opcijom docking stanice, kojima možete ozvučiti prostor, a poneki čak i poneti sa sobom jer rade na baterije i do 20 sati.

Muzički Genije

Recimo da slušate pesmu koja vam se veoma dopada, i želite da sastavite plejlistu sličnih pesama, da otkrijete nešto novo? Uz par klikova, Genius vam dozvoljava upravo to. Postoji i opcija Genius Mix, gde možete detaljno podešavati na osnovu čega da napravi plejlistu.

Spakujte sve.

iPod classic van donosi 160 GB kapacitet memorije, što je svodi na oko 40.000 pesama, 200 sati video materijala ili 25.000 fotografija. A sa poboljšanom baterijom dobićete i 36 sati rada, tako da će vas iPod classic pratiti u stopu i bez posustajanja.


Filmovi i TV serije na dlanu.

Novi iPod classic dolazi sa 2,5 inčnim ekranom u boji vam donosi video podršku. Prebacite filmove, TV serije i video materijal na iPod classic i gledajte ih bilo kada i bilo gde.

Dock stanica

Classic je opremljen dobrim starim Dock standardom za povezivanje. U ponudi imamo veliki broj visokokvalitetnih zvučnika sa opcijom docking stanice, kojima možete ozvučiti prostor, a poneki čak i poneti sa sobom jer rade na baterije i do 20 sati.


Klasična lepota

Vintage je ponovo u modi. Dostupan je u dve boje, aluminijum srebrna, poput MacBook Air i MacBook Pro računara, i matirana crna od anodiziranog aluminijuma. Sa zadnje strane je obloćen hromiranim uglačanim nerđajućim čelikom i ovakva struktura ga čini veoma otpornim na udarce.

Uživajte u pogledu.

Uz pomoć Cover Flowa možete pregledati vašu muzičku kolekciju prelistavanjem omota albuma. Izaberite album kako bi ga okrenuli i pogledajte listu pesama na njemu.

Popust Za Studente i Profesore

iOS je pravi školski drug. Uređaji poput iPod touch i iPod nano će ti dozvoliti da svuda sa sobom poneseš fotografije, radove i prezentacije, a uz to i da ceo dan slušaš muziku. Uz preko 800.000 aplikacija na App Store, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3d modelin video montažu ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

iPod touch ima još jednu neverovatnu mogućnost - internet iz rukava. Zakači se na školsku Wireless mrežu i surfuj internetom sa svog dlana. Ne kažu bez razloga da je internet najveća svetska enciklopedija.

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPod classic

Apple Earphones slušalice

USB na Dock kabl za povezivanje

Quaick Start vodič i dokumentacija

Garancija 2 godine

Tehničke specifikacije:

Dimenzije: 10.35cm x 6.18cm x 1.05cm

Težina: 140 grama

Kapacitet: 160 GB hard disk drajv veličine 1,8 inča

Displej LCD u boji dijagonale 2,5 inča, rezolucije 320x 240 piksela

Odgovarajuće frekvencije: 20Hz do 20.000 Hz

Podržani Audio formati: AAC (8 do 320 Kbps), Zaštićeni AAC, HE-AAC, MP3 (8 do 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, kao i WAV