iPod Nano | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Odaberite boju

Zauvek bez žica

Radio. Alternativa.

30 sati muzike

iPod nano postoji u 7 prelepih boja, koje nisu samo sloj farbe preko uređaja, već pravi anodizirani aluminijum u tim bojama. Ovo odaje osećaj kvaliteta na kakav niste do sada naišli.
Slušanje muzike nikada nije bilo ovoliko kvalitetno. iPod nano dolazi sa ugrađenom Bluetooth 4.0 podrškom, što znači da je zvuk bolji nego ikad, povezivanje brže nego ikad, i da troši manje baterije nego ikada do sada. Dosta večito zapletenim kablovima.
FM radio vas povezuje sa svetom - tekmom, najnovijim vestima, vašom omiljenom emisijom... Samo uključite svoje slušalice, otvorite aplikaciju i prikazaće vam se kontrole. Sa LivePause funkcijom, možete pauzirati i nastavljati stream kako biste ispratili celu emisiju, a možete ići unazad i do 15 minuta.
Ugrađena litijum Jonska baterija omogućava do 30 sati muzike ili do 4 sata video reprodukcije. Puni se oko 1.5 sati, preko računara ili USB punjača ili adaptera za auto, koji se prodaju zasebno.

Dizajn. Najtanji iPod ikad!

Otprilike veličinekreditne kartice, a tanak samo 5,4 mm - iPod nano je najtanji iPod ikada napravljen. Ipak, u njega su uspeli da spakuju stakleni multi-touch ekran dijagonale 2.5 inča - velik kao ekran u starom iPod nano modelu. Svi dugmići za kontrolu zvuka i slike su na ekranu, sem dugmića za kontrolu jačine zvuka. Ceo je izrađen od najkvalitetnijeg anodiziranog aluminijuma, a farba nije samo površinski sloj, već je dodata u procesu izlivanja.


Muzika. Ono što kuca iznutra.

Puštajte svog omiljenog izvođača ili pesmu, menjajte između plejlista, radija, raznih izvođača, a sve to kroz prelep interfejs, sa velikim artwork slikama. Da učinite stvari zabavnijim protresite ipod a on će pustiti nasumičnu pesmu. Uz Genius funkciju, uređaj će sam praviti plejliste slične muzike, na vaš zahtev.

Video. Mali, veliki ekran.

Gledajte epizode svoje omiljene serije ili najnoviji holivudski blokbaster. Uz iTunes možete iznajmljivati najnovije filmove i serije. Touch komande se fenomenalno uklapaju u kontrolu video materijala, prebacivanje s mesta na mesto, ubrzavanje i fina kontrola.


Fotografije svuda

U iPod nano staje nekoliko hiljada fotografija, ekran je taman dovoljno veliki za pregledanje fotografija. Lakim gestovima možete uveličavati i smanjivati, zagledati detalje. Bilo da su u pitanju slike sa Papue ili nova poza za spavanje vaše mačke, iPod nano je savršen uređaj za hvalisanje.

Fitness. Neka vas muzika pokreće.

Nano je savršan partner za vežbanje. Dodaje vam tačno ono malo muzičke motivacije koje vam fali. Ima podršku za Nike + i pedometan, pored toga izuzetno je lagan. A sa Bluetooth tehnologijom, lako se povezuje sa bežičnim slušalicama, što vas zauvek oslobađa okova kablova dok vežbate.

Popust Za Studente i Profesore

iOS je pravi školski drug. Uređaji poput iPod touch i iPod nano će ti dozvoliti da svuda sa sobom poneseš fotografije, radove i prezentacije, a uz to i da ceo dan slušaš muziku. Uz preko 800.000 aplikacija na App Store, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3d modelin video montažu ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

iPod touch ima još jednu neverovatnu mogućnost - internet iz rukava. Zakači se na školsku Wireless mrežu i surfuj internetom sa svog dlana. Ne kažu bez razloga da je internet najveća svetska enciklopedija.

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPod nano

Apple EarPods slušalice

iPod Apple USB to Lightning Kabl

Quaick Start vodič i dokumentacija

Garancija 2 godine

Tehničke specifikacije:

Dimenzije: 2,9cm x 31,6cm x 0,87cm

Težina: 12 grama

Kapacitet: 16 GB flash memorije

Baterija traje i do 30 sati

Akcelerometar, Bluetooth, FM Radio, MPEG-4 i H.264 podrška

Podržani Audio formati: AAC (8 do 320 Kbps), Zaštićeni AAC, HE-AAC, MP3 (8 do 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, kao i WAV