iPod Shuffle | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

Dugmići

Lep i zgodan za poneti

Više plejlista

Shuffle priča sa vama

Veliki, klik kontrolni dugmići su jednostavan i prirodan način da kontrolišete shuffle, usput, bez gledanja.
iPod shuffle je mali, lagan i dolazi u sedam različitih boja. Na leđima je opremljen štipaljkom, tako da ga možete zakačiti za bilo koji deo garderobe i poneti stotine pesama sa sobom bez da vam zasmeta.
Sinhronizujte nekoliko različitih iTunes plejlista ili Genius miksova na vaš shuffle. Imaćete savršenu muziku za svaku atmosferu.
Pritisnite VoiceOver dugme da čujete ime pesme, plejliste ili muzičara kao i status baterije. Ovo omogućava da koristite shuffle, bez da gledate u ekran ili u dugmiće. Slobodnih ruku.

On nije samo prenosiv, on je nosiv.

Nosivi uređaji su novi trend. A iPod shuffle je jedan od retkih koji ima godine iskustva u tome iza sebe, i mnogo je naučio. Štipaljka sa zadnje strane se veoma lako kači za vašu torbu, jaknu ili ranac, i drži iznenađujuće čvrsto. Savršen izbor i za sportiste, koji neće ni osetiti njegovu težinu ni zanošenje pri treningu, a mogu biti sigurni da im neće sam spasti sa opreme.


Kao dugmence.

Naše mušterije su ga nazvale dugmence, nismo mi. A kako i ne bi, pošto je visine samo 29 milimetara, širine 31,6 milimetara a debeo je samo 8,7 mm (sa sve štipaljkom). Ajde dimenzije, nego težina! samo 12.5 grama. Pored svega, njegova baterija drži čak 15 sati neprekidnog sviranja. Zato ga i preporučujemo sportistima i ljudima koji vole da ponesu muziku na džogiranje, nećete ga osetiti.


Apple EarPods

U našoj radnji možete pazariti i nove Apple EarPods slušalice, savršen dodatak za vaš novi shuffle. Na kablu imaju komande kako ne biste morali da napipavate gde vam je iPod, a ergonomski su napravljene po modelu ak 600 tipova ušiju, tako da vam neće spadati ni dok trčite (za autobusom?). Membrana napravljena sa papirnom bazom nije tu samo da bi štitila životnu sredinu, već daje savršeno precizan i čistiji zvuk nego ikad.

Popust Za Studente i Profesore

iOS je pravi školski drug. Uređaji poput iPod touch i iPod nano će ti dozvoliti da svuda sa sobom poneseš fotografije, radove i prezentacije, a uz to i da ceo dan slušaš muziku. Uz preko 800.000 aplikacija na App Store, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3d modelin video montažu ili čak celu Enciklopediju Britannicu!

iPod touch ima još jednu neverovatnu mogućnost - internet iz rukava. Zakači se na školsku Wireless mrežu i surfuj internetom sa svog dlana. Ne kažu bez razloga da je internet najveća svetska enciklopedija.

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPod shuffle

Apple Earphones slušalice

iPod shuffle USB Cable

Quaick Start vodič i dokumentacija

Garancija 2 godine

Tehničke specifikacije:

Dimenzije: 2,9cm x 31,6cm x 0,87cm

Težina: 12 grama

Kapacitet: 2 GB flash memorije

Baterija traje i do 15 sati

Odgovarajuće frekvencije: 20Hz do 20.000 Hz

Podržani Audio formati: AAC (8 do 320 Kbps), Zaštićeni AAC, HE-AAC, MP3 (8 do 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, kao i WAV