Kako koristiti Animoji kao Sticker?

Ako imate iPhone X generacije (X, XS, XS Max) verovatno ste svesni da postoje Animoji u okviru vaše Messages aplikacije, koja je dizajnirana tako da možete slati animirane video klipove koji imaju vašu facijalnu ekspresiju.

Ono što možda niste znali je da Animoji može da se koristi i kao jednostavan sticker. Možete poslati Animoji fotografiju u Messages kao reakciju ili kao sticker

Kako poslati Animoji kao fotografiju?

Prilično je jednostavno poslati ličnu ekspresiju kao fotografiju, dovoljno je samo da pratite sledeće korake:

  1. Otvorite Messages aplikaciju
  2. Kliknite na Message App Store ikonicu
  3. Odaberite Animoji koji želite sa facijalnom ekspresijom
  4. Umesto da kliknete da crveno dugme za snimanje, kliknite desno na sam Animoji

Kada ste kliknuli na Animoji, fotografija vaše ekspresije će se naći u četu, i možete je poslati klikom na plavu strelicu desno, kao što biste prosledili fotografiju ili neku drugu vrstu multimedijalne poruke.

Kako koristiti Animoji kao Sticker?

Animoji se može koristit i kao sticker za reakciju, i prilično je jednostavno poslati ga, potrebno je samo da uradite sledeće:

  1. Otvorite Messages aplikaciju
  2. Kliknite na Messages App Store ikonicu
  3. Odaberite Animoji sa facijalnom ekspresijom
  4. Umesto da kliknete na Animoji kao što smo prethodno objasnili, prevucite ga u Messages prozorčić, možete da prevući preko poruke kao reakciju, ili ga poslati samo kao sticker.

Kada prevučete Animoji u prozorčić vaše poruke, on se ponaša kao i bilo koji drugi sticker. Možete ga smanjiti ili okrenuti pod određenim uglom.

Nadja Breton

Ostavite odgovor