MacBook Air (2018) | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

TouchID

Baterija i do 12h

Thunderbolt 3

Retina ekran

MacBook Air je praktičniji i sigurniji nego ikad pre uz Touch ID! Samo stavite prst na TouchID senzor i vaš računar se u trenutku otključava. Više ti nije potrebna komplikovana lozinka, a tvoj računar je uvek bezbedan!
Sa baterijom koja traje do 12 sati novi MacBook Air ima snage za ceo dan. Sa njim možeš proveravati mejlove, surfovati internetom, kupovati online - i sve to bez priključivanja na struju. Letite negde? Spremite filmove i muziku, jer je vaš MacBook Air spreman za rad i do 13 sati!
Thunderbolt 3 port je univerzalni priključak koji novi MacBook Air ih ima čak dva. Thunderbolt 3 integriše prenos podataka, punjenje i video u jedan priključak, sa brzinom do 40 Gb/s što je duplo više od Thunderbolta 2. Postojeći uređaji se kao i do sada mogu spojiti pomoću kabla ili adaptera. Osim toga, Thunderbolt 3 isti je sa svih strana i savršeno se može povezati sa koje god strane.
Sa Retina ekranom i do 4x jačom od HD ekrana sve što gledate na ovom ekranu je zapanjujuće. Slika je detaljna i realisticnija nego ikad a tekst je toliko oštar da se čini kao da čitaš pa papira! Ekran od ivice do ivice kućišta ga čini 50% tanjim! Veći ekran znači bolji fokus na ono što radiš, a težina ostaje ista!

macOS Mojave

macOS je srž svakog Mac računara. macOS ti dozvoljava da radiš stvari koje su sa drugim računarima bile nezamislive. To je zato što je osmišljen upravo za hardver na kom radi — i obrnuto. macOS Mojave donosi sa sobom inovacije inspirisane iskustvom najnaprednijih korisnika i profesionalaca, ali prilagođene svima.


Redizajnirana ''Butterfly'' Tastatura

MacBook Air-ova tastatura poslednje generacije ima "butterfly" mehanizam sa četiri puta većom stabilnošću tastera od standardne "scissor" tastatura, a kucanje je udobnije. Svi tasteri imaju pozadinsko LED svetlo koje vam može pomoći u uslovima lošeg osvetljenja.


Kristalno jasan zvuk i kamera visoke rezolucije

Uz najnovije tehnike obrade a zvuka, MacBook Air zvuči bolje nego ikad pre. Novi stereo zvučnici imaju duplo jači bas i 25% su glasniji. Širi stereo stvara sjajan audio doživljaj pri slušanju muzike ili gledanju filmova. FaceTime kamera ima visoku rezoluciju i omogućava prijateljima i članovima porodice da te vide kristalno jasno. Tri mikrofona precizno beleže tvoj glas prilikom FaceTime poziva ili diktiranja.

MacBook Air sa Retina displejem (2018)

13-inčni
Aktuelni 13-inčni MacBook Air Retina. Dvogodišnja garancija u Srbiji.
128 GB
Intel i5 Dual-Core 1.6GHz
TurboBoost na 3,6GHz
8GB of 2133MHz LPDDR3 RAM
128GB flash memorija
Intel UHD Graphics 617
2x Thunderbolt 3
182900
256 GB
Intel i5 Dual-Core 1.6GHz
TurboBoost na 3,6GHz
8GB of 2133MHz LPDDR3 RAM
256GB flash memorija
Intel UHD Graphics 617
2x Thunderbolt 3
215500

Popust Za Studente i Profesore

Apple popust za edukaciju je fantastičan način
da srednjoškolci, studenti, roditelji, radnici u
prosvetnim ustanovama, profesori, fakulteti i škole
priušte Mac računare po specijalnim cenama. Sve što je potrebno je da nam pošaljete sliku indeksa sa overenim semestrom, ili potvrde o zaposlenju u obrazovnoj ustanovi na info@macola.rs

Mac je osmišljen da bude bolji računar, sa čak 12 sati
rada na bateriji, lakim povezivanjem za zajednički
rad i učenje, kompatibilnošću sa svim vašim postojećim
uređajima i desetinama hiljada obrazovnih aplikacija.

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Dodaci >

Punjači >

Kablovi >

Zvučnici >

Periferije >

Šta je u kutiji

MacBook Pro sa Retina ekranom

MagSafe 2 strujni adapter

Produžni kabl za napajanje

Krpa za glancanje ekrana

Štampana uputstva

Konfiguracione Opcije:

Radna Memorija 16GB 2133MHz LPDDR3 memory

Flash Storage do 1,5TB

Engleska i Srpska latinična tastatura