MacBook Pro – više snage, bolje performanse!

Bilo da se razmišljate o kupovini novog MacBook Pro računara, ili ako možda niste sigurni koji MacBook je pravi za Vas – Macolin blog je tu da odgonetne sve sumnje i da vam predstavi sve prednosti novog MacBook Pro-a.

Veća snaga jezgara u procesoru

Bilo da vam MacBook Pro služi u profesionalne svrhe ili za svakodnevnu upotrebu novi procesor Intel Core i7/i9 može da postigne sve. Renderovanje 3D modela, specijalni efekti i montaza u AfterEffects-u uz MacBook Pro nije nikad bilo brže! 

Više memorije

Uz 15-inčni MacBook Pro možete konfigurisati sa do 32GB 2400MHz DDR4 memoriju visokih performansi za brži odziv u radu sa aplikacijama koje zahtevaju više memorije poput Adobe paketa. Kao što smo već naveli MacBook Pro je namenjen profesionalcima, ali kao i svi Apple uređaji jednostavan za korišćenje i u svakodnevnim prilikama.  

Nova grafika Radeon Pro

15-inčni MacBook Pro ima grafički procesor Radeon Pro koji je uparen sa čak 4GB GDDR5 memorijskom karticom za fluidniji odziv (kao na primer za renderovanje 3D videa u Final Cut Pro X)  

SSD od 2TB/4TB

13-inčni MacBook Pro sa Touch Bar-om ima hard disk do 2TB i SSD koji ima dovoljno prostora za sve kolekcije fotografija i video projekata! MacBook Pro sa Touch Bar-om od 15 inča ima  hard disk do 4TB.  

Apple T2 čip – nova generacija sigurnosti

Apple T2 čip je druga generacija Mac čipa koja je dizajnirana za još bolju sigurnost vašeg MacBook Pro-a. Sastavni deo čipa je koprocesor Secure Enclave koji pruža osnovne za bezbedno pokretanje sistema. Apple T2 čip je takođe odgovoran za Siri koja je sada uvek spremna da brzo pokrene aplikacije, pronađe dokumente i odgovori na vaša pitanja  

Ovo je drugi po redu edukativni infografik u planiranoj seriji Macola infografika koji su osmišljeni i izrađeni u saradnji sa servisom GeeLancer. Pobednik ovog konkursa je Milan S.

Prvi infografik možete pogledati OVDE

Nadja Breton

2 thoughts on “MacBook Pro – više snage, bolje performanse!”

Ostavite odgovor