Mi smo LearnQuest Education Partner godine!

Na nedavno održanoj dodeli nagrada, Macolin Regionalni Apple Trening Centar „Crossover“ je proglašen za LearnQuest Education Partner godine u kategoriji EMEA za regionalne Apple obuke.

Ovo je direktan dokaz da smo pravi partner za Vašu budućnost i da je sav trud koji smo u prethodnoj godini uložili u modernizaciju kurseva, urodio plodom. Ovo je još veća čast našim polazicnima, koji su na ovaj način nagrađeni za sav svoj rad i uključenost u inicijative koje Crossover pokreće.

U prethodnom periodu smo zahvaljujući velikoj podršci naših polaznika uspeli da realizujemo nikad ranije viđene događaje u regionu, a i šire. Aktivnosti poput Časova Machine Learning na jedrilici, nekoliko gostujućih predavanja na velikim konferencijama i utemeljili smo saradnju sa fenomenalnom WeAreDevelopers konferencijom u Beču. Naši kursevi SWIFT programiranja su postali opšte prihvaćeni u regionalnoj IT sceni.

Najbolje je tek pred nama!

LearnQuest je Apple-ov globalni provajder za obuke i nudi tehničke i kreativne časove za Apple-ov ovlašćeni kurikulum. Tehnički kursevi koji pokruvaju sve od razvoja aplikacija i macOS do iOS razvoja i obuka za servis.

LearnQuest Education partner godine logo

LearnQuest education partner godine je nagrada koja nije česta u svetu i označava otvaranje novog poglavlja za nas i naše polaznike. Svi koji su pohađali kurseve kod nas znaju da se rad zasniva na primerima iz industrijske prakse i realnim zadacima i vežbamam, kao i vannastavnim interaktivnim aktivnostima – što je ovom prilikom prepoznato od strane Apple i LearnQuest.

Macola (Crossover) je prepoznata kao vodeća kompanija u obukama i postizanju ciljeva, kako poslovnih tako i individualnih.

Lista kompanija u regionu koje su dobile priznanje na linku OVDE

Podsećamo da je u toku otvoren poziv za prijave na prolećni semestar kursa SWIFT programiranja puteim OVOG LINKA.

Nadja Breton

Ostavite odgovor