U Macoli možete kupovati na sledeće načine:

kreditnom karticom
debitnom karticom
do 48 mesečnih rata
opcija predračuna/e-bankingom
gotovinsko plaćanje

Moguće je kombinovanje načina plaćanja 

 

O ZAŠTITI PRIVATNOSTI LIČNOSTI I NAČELA ZA ANTIKORUPCIJSKE MERE

NAČELO VLADAVINE PRAVA

Garancija zakonitosti postupanja, jednakosti pred zakonom i prava svih građana na pravna sredstva. Ustav Republike Srbije, zakoni i podzakonska akta, kao i potvrđeni međunarodni ugovori i opšteprihvaćena pravila međunarodnog prava, moraju imati punu i doslednu primenu; 

NAČELO “NULTE TOLERANCIJE” NA KORUPCIJU

Neselektivna primena zakona u svim pojavnim oblicima korupcije;

NAČELO ODGOVORNOSTI

Obaveza da se preuzme puna odgovornost za kreiranje javne politike firme i njeno efikasno sprovođenje;

NAČELO SVEOBUHVATNOSTI PRIMENE MERA I SARADNJE SUBJEKATA

Dužnost da se mere primenjuju sveobuhvatno i dosledno u svim oblastima, uz saradnju i razmenu iskustava i usaglašavanje postupanja relevantnih subjekata,  sa ustanovljenom dobrom praksom;

NAČELO EFIKASNOSTI

Dužnost da se, u okviru svojih ovlašćenja, redovno sprovode mere protiv korupcije i da se vrši stalna obuka radi unapređenja efikasnosti u borbi protiv korupcije;

NAČELO TRANSPARENTNOSTI

Garancija transparentnosti u postupku donošenja i sprovođenja odluka, kao i omogućavanje građanima pristup informacijama, u skladu sa zakonom.

GARANTUJEMO PRIVATNOST

Mi u YU Epicentru obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih naših kupaca, prema Zakonu o zaštiti ličnih podataka, NN103-2003-06-26.

Svi zaposleni YU Epicentra  i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Prikupljamo samo najpotrebnije, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informišemo kupce o načinu njihovog korišćenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se njihovo ime skloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca čuvaju se u informacionom sistemu YU Epicentra, čuvaju se na sigurnom, i dostupni su samo zaposlenima YU Epicentra  kojima su ti podaci neophodni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju sa kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne.

YU Epicentar garantuje da lični podaci korisnika iz naše baze podataka neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite dozvole korisnika. Od ovog se izuzima uvid od strane ovlašćenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije, za potrebe istražnih radnji na osnovu važećeg sudskog naloga.

Registracijom potvrđujete tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete saglasnost da YU Epicentar može, u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obaveštavanja o novim proizvodima i uslugama.

KREDITNE I DEBITNE KARTICE

U našim prodavnicama možete plaćati robu i usluge platnim karticama DINA, VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS.

Povoljnost je da kreditnim karticama Banca Intesa možete ostvariti mogućnost odloženog plaćanja do 3 mesečne rate ili do 48 rata kreditom Reiffeisen banke koji dobijate u našoj radnji.

 

PLAĆANJE NA RATE

Ukoliko pazarite kreditnom karticom Banca Intesa, bilo da je u pitanju MasterCard, Visa ili American Express, nudimo Vam mogućnost kupovine i plaćanja “na odloženo” i to do 3 mesečne rate karticama Banca Intesa ili do 48 rata kreditom Reiffeisen banke koji dobijate u našoj radnji.

Ova ponuda važi za sve artikle/usluge koji nisu na popustu, popusti i plaćanje na rate se ne mogu kombinovati.

Zbog bankovne procedure, neophodno je da u trenutku plaćanjana na kreditnoj kartici bude raspoloživ ceo iznos koji se naplaćuje.

 

GOTOVINSKO PLAĆANJE

Plaćanje gotovinom je moguće na našim prodajnim mestima.

U skladu za zakonskim normama Republike Srbije ne odobravamo dodatne pogodnosti za ovaj vid plaćanja.

 

PLAĆANJE PREKO RAČUNA, e-banking

Plaćanje po predračunu je obavezno u slučaju preuzimanja artikala kurirskom službom.

Na ovaj način kupovinu mogu izvršiti kako fizička, tako i pravna lica.

Predračun za uplatu možete zatražiti i primiti putem maila, telefonom ili lično u prodavnici.

U predračunu će biti navedene stavke koje želite da kupite, sa cenama i porezom, kao i sa podacima u kom roku treba da izvršite uplatu, načinu plaćanja i dostave.

Uplata iznosa po izdatom predračunu na naš tekući račun mora prethoditi isporuci robe.

Nakon evidentiranja uplate roba će biti izdata kupcu uz odgovarajući račun, odnosno kurirskoj službi ukoliko je tako dogovoreno.

 

 

Mogućnosti plaćanja sa karticama:

visainternet

Kako Kupovati?

Za više informacija na temu uslova korišćenja usluga, načina kupovine, garancije i sličnog, možete naći na stranici KAKO KUPOVATI?

Prigovori i sugestije

  • U Macoli smo uvek otvoreni za komunikaciju sa korisnicima. Mi volimo da čujemo vaše predloge i sugestije, ukoliko imate žalbu učinićemo sve što možemo da situaciju popravimo kako bismo oboje bili zadovoljni. Možete nam se obratiti telefonom (011/3038710) ili elektronskom poštom (info@macola.rs)