Premium Apple Servis je tu za vas i u toku trajanja vanrednog stanja

[VAŽNO SAOPŠTENJE] Dragi Apple korisnici u Srbiji, Istorija izazova koje smo prevazišli zajedno sa vama je dugačka. Pred nama je još jedan u vidu Korona virusa.

Ovo je drugo vanredno stanje u istoriji naše firme. Prvo je bilo 2003. godine, pre toga su bili ratovi, hiperinflacija, bombardovanje, sankcije, gubljenje početkom rata pa ponovno dobijanje svih Apple licenci posle petog oktobra. Baš sve i svašta smo prošli i opet ćemo pobediti, sa vama zajedno. Zato smo ODLUČILI da, u ovo krizno doba, održimo naše poslovanje i standard kvaliteta, ali primarno uz očuvanje zdravlja i bezbednosti života naših zaposlenih i Apple korisnika u Srbiji. Važne mere u ovoj velikoj borbi koje smo preduzeli su:

  1. Macola Premium Apple servis će nastaviti da radi. Svi koji žele da im se izvrši servis Apple uređaja moraju se prethodno najaviti (zakazati servis) preko linka 👉🏻 https://macola.rs/apple-servis-zakazivanje nakon čega će biti obavešteni o detaljima preuzimanja i predaje opreme na servis. 
  2. U prostorije servisa za predaju i preuzimanje Apple proizvoda će biti dozvoljen ulaz samo zakazanim korisnicima u svom terminu. U radu sa korisnicima primenjivaćemo sve zdravstvene standarde i savete svetskih epidemiologa te će zaposleni koristiti zaštitnu opremu sa ciljem očuvanja zdravlja, a sve javne površine i uređaji će biti dezinfikovani nakon svake posete.
  3. Svi korisnici mogu pratiti status svojih uređaja na servisu preko linka https://servis.macola.rs/fmi/webd/servis_w 
  4. Macola maloprodaja se neće obavljati u radnji sve dok ne prođe opasnost. Nijedan zaposleni u Macoli neće dobiti otkaz i primaće platu u punom iznosu. Samo će se fokus posla preorijentisati ka online i telefonskoj podršci, prodaji i konsultacijama.
  5. Svi koji žele da izvrše kupovinu Apple proizvoda to mogu uraditi preko naše online prodavnice na našem sajtu macola.rs ili nam se obratiti na društvenim mrežama gde ćemo primiti poruždbinu i dostaviti profakturu za plaćanje nakon čega će proizvod biti bezbedno spakovan i poslat na adresu uz poštovanje svih zdravstvenih standarda

Procedure servisiranja će trajati duže zbog novonastale situacije te molimo za strpljenje. Na nas uvek možete da se oslonite.

Hvala Vam na razumevanju i pažnji, želimo Vam odlično zdravlje. Vaša Macola ❤️ Apple Premium Servis i Prodaja

Živeli! #staysafe

Marko Mitranić

Ostavite odgovor