professional

Modularni Senzori i nosači

Predstavljamo Blackmagic URSA, prvu svetsku vrhunsku kameru dizajniranu za revoluciju radne organizacije na setu. Napravljena da se izbori sa ergonomijom velikih filmskih timova, ali i za korišćenje od strane samo jedne osobe, u URSU smo ugradili sve, uključujući i masivni 10-inčni monitor sa zglobom, ogromni i zamenjivi Super 35 4K image senzor, 12G-SDI i čak dva rekordera za RAW i ProRes. Kako se ceo senzor i nosač objektiva mogu menjati, možete birati između EF i PL nosača, ili čak broadcast video senzora sa B4 nosačem. Ovo je planiranje za budućnost, jer znači da će te uvek moći da ispratite novu tehnologiju, senzore, objektive i nosače, sa istim telom kamere.

upgradeable

Profesionalna Digitalna Filmska Kamera

Pozdravite se sa velikim set monitorima, jer je u svaku URSA kameru ugrađen masivni zglobni 10-inčni ekran (što ga čini najvećim tražilom na svetu!). Ekran je super-svetao pa se dobro vidi i kada snimate napolju, čak i pod direktnom sunčevom svetlošću, plus donosi i ultra-širok ugao gledanja te se vi možete prikladiti svojoj tehnici snimanja, pomerati kriviti i provlačiti, a ne svom tražilu. Imajte na umu – kada snimate Ultra HD, određivanje fokusa postaje izuzetno teško na malim tražilima. (:

power

Dva dodatna 5” Touch-Screen kontrolera

Kontrolišite sa obe strane kamere. URSA donosi najintuitivniji touch UI za kameru! Postoje dva ekrana osetljiva na dodir, sa obe strane vaše kamere, što znači da su podešavanja, kontrole i monitoring na dohvat prstiju.

Sa leve strane se nalaze sva ozbiljnija podešavanja dostupna preko ekrana osetljivog na dodir i reda kontrolnih dugmića. Ovo značo da ne morate juriti kroz komplikovane menije da biste izmenili podešavanja kamere.

Desna strana prikazuje format, framerate, ugao, animirani histogram, veliki timecode, animirani weveform za audio monitoring i spektrum za pripomoć pri fokusiranju!

screens

 

Već od 461 mesečno!