Četiri SDI kartice u jednoj!DeckLink Quad konekcije

 

Napravite prilagođeno rešenja sa DeckLink Quad.

Kada vam je potrebno višekanalno SDI snimanje i reprodukcija broadcast kvaliteta,DeckLink Quad vam omogućava četiri potpuno nezavisne DeckLink kartice za snimanje, svaka sa bypass relejima i watchdog tajmerom, sve dizajniranu u jednu PCI Express karticu!!!

Savršeno za programere i OEM, sada imate idealno rešenje za media playout server i real time procesore.

 

 

blueprintSamo DeckLink Quad omogućava programerima pravljenje prilagođenih programa za Mac, Windows ili Linux bez ograničenja.

Pustite mašti na volju i pravite aplikacije koje snimaju i emituju istovremeno, dodajući naslove, menjajući veličine, de-interlacing i sl.

Sofisticirani SDK, DirectShow filter i QuickTime API koji se integrišu sa neverovatno  širokim spektrom aplikacija i codec-a.

Razvijajte svoja rešenja s poverenjem, jer DeckLink Quad je fleksibilan, dokazano pouzdan, omogućujući vam da radite ono što najbolje znate!

 

 

 

DeckLink Quad je četiri kartice za snimanje i reprodukciju u jednom!efficientdesign

Jedna DeckLink Quad kartica radi kao četiri potpuno nezavisna uređaja koji trenutno prebacuje između SD i HD, a koristi samo jedan PCIe slot.

DeckLink Quad čak beleži i reprodukuje istovremeno, savršeno rešenje kada je vreme bitno.

Zamislite uštedu vremena i novca, uz jednu karticu, u jednom računaru za snimanje i reprodukciju više video signala odjednom!

 

 

BlackMagic Medi Express

Blackmagic Media Express je besplatan softver koji dolazi sa svakom DeckLink karticom.

Media Express omogućava batch capture i reprodukciju 2D i dual stream stereoskopski 3D u DPX, ProRes, nekomprimovani YUV i RGB, DVCPRO HD i MJPEG datoteka.

Media Express takođe podržava CMX EDS uvoz i izvoz.

Media Express je brz, tačan i jednostavan za korišćenje i radi na Mac OS X, Windows i Linux.

Već od 151 mesečno!