MacBook Pro 15″ Touch Bar (2019)

381.890,00 дин.445.790,00 дин. PDV

Novi MacBook Pro brži je i moćniji nego ikad pre, ali je istovremeno i zapanjujuće tanji i lakši. Odlikuje se svetlinom i bojama dosad neviđenim na ekranu Mac prenosnog računara. Sa njim dolazi i Touch Bar — staklena Multi‑Touch traka koja omogućava nikad brži pristup bilo kom alatu koji poželiš. Inovativan i kreativan, MacBook Pro je napravljen za sve one koji vole da stvaraju.

Share
SilverSpace Gray
InternacionalnaSrpska latinična
Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
apple-logo_318-40184

Opis

Novi MacBook Pro 15″ Touch Bar (2019) brži je i moćniji nego ikad pre, ali je istovremeno i zapanjujuće tanji i lakši. Odlikuje se svetlinom i bojama dosad neviđenim na ekranu Mac prenosnog računara. Sa njim dolazi i Touch Bar — staklena Multi‑Touch traka koja omogućava nikad brži pristup bilo kom alatu koji poželiš. Inovativan i kreativan, MacBook Pro je napravljen za sve one koji vole da stvaraju.

Funkcijske tastere koji su se dugo nalazili na vrhu tastature sada menja Touch Bar, koji je mnogo svestranije i funkcionalnije rešenje. On se automatski prilagođava onom što radiš i pokazuje relevantne alate koje već znaš da koristiš — kontrole sistema, poput jačine zvuka ili svetla, interaktivne načine za prilagođavanje i pregled sadržaja, mogućnost inteligentnog kucanja, poput emotikona i predvidivog teksta, kao i još mnogo toga. Na Mac-u je sada dostupan i Touch ID koji ti omogućava brz ulazak u sistem.

MacBook Pro ima najbolji ekran koji smo ikad napravili za jedan Mac prenosni računar. Sjajno LED pozadinsko osvetljenje i visoki raspon kontrasta zaslužni su za tamnije crne i svetlije bele tonove. Veći otvor blende piksela i promenjiva brzina osvežavanja čine ga izuzetno energetski efikasnim. Uz to podržava široki spektar boja, što znači živopisnije zelene i crvene nijanse, nego u sRGB paleti. Rezultat su zapanjujuće slike i realistični, živopisni detalji vrlo važni za grafički dizajn, gradiranje boja i obradu slike.

Novi MacBook Pro je prava uživancija za tvoje prste. Tastatura sadrži „Butterfly“ mehanizam druge generacije, koji omogućava četiri puta veću stabilnost tastera od tradicionalnog „Scissor“ mehanizma, bolji odziv i ugodnije kucanje. Prostrani Force Touch trackpad pruža ti puno prostora za gestove i klikove.

Najmoćniji i najsvestraniji ulaz ikad.
Thunderbolt 3 spaja vrlo veliku brzinu sa svestranošću standardnog USB-C ulaza. Rezultat je vrhunski univerzalni ulaz, koji integriše prenos podataka, punjenje, video izlaz i brzinu od 40 Gb/s, dvostruko veću od brzine Thunderbolt-a 2. Obe veličine MacBook Pro-a imaju po dva takva ulaza sa svake strane, pa pomoću kabla ili adaptera bez problema možeš spojiti bilo koji uređaj. Thunderbolt 3 je isti sa svih strana, pa će se savršeno povezati kako god ga okreneš.
Na 15-inčni MacBook Pro istovremeno možeš putem Thunderbolt 3 ulaza povezati dva 5K ekrana i dva RAID sistema i tako organizovati moćnu radnu stanicu.

Brand

Apple

Apple već preko 40 godina predvodi industriju i kroji budućnost računarstva ali i naše svakodnevnice.
apple-logo_318-40184

Dodatne informacije

Konfiguracija:

6-core i7 2.6GHz/16GB/256GB SSD/Radeon Pro 555X w 4GB, 8-core i9 2.3GHz/16GB/512GB SSD/Radeon Pro 560X w 4GB

Boja

Silver, Space Gray

Tastatura

Internacionalna, Srpska latinična

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “MacBook Pro 15″ Touch Bar (2019)”