Program zamene baterija: Kompanija Apple otvorila je program zamene baterija za starije modele iPhone uređaja, po cenama nižim nego ikada do sada! ↓ Prijavite se ispod! ↓

Ovo je učinjeno nakon što je u opticaj pušten update operativnog sistema, koji progresivno umanjuje brzinu rada starih telefona, u cilju očuvanja dužine trajanja baterija. Kako bi korisnicima bilo omogućeno da održe nivo brzine rada telefona, Apple je otvorio program zamene baterija, po sniženim cenama. Kompletan i detaljan izveštaj možete pročitati na ovom linku >

Macola Apple zvanični Servis Beograd Logo

Pravila zamene su ista kao i svuda u svetu. Zamena se obavlja po Apple procedurama, u zvaničnom Apple Servisu za Srbiju, Macola.

1. Koliko će koštati baterija?

  •  Do kraja decembra 2018. će biti moguće zameniti bateriju za iPhone SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 i 7 Plus  po specijalnoj, sniženoj ceni od 3,370 dinara. Usluga ugradnje za ove baterije neće biti dodatno naplaćivana.

2. Raspoloživost baterija

   1. Zamena ovih baterija se trenutno obavlja svuda u svetu. Naš servis u Kneza Miloša 2 trenutno ima na stanju dovoljne količine svih modela baterija. Ovaj program zamene je omogućen tokom cele godine, tako da na raspolaganju imamo sasvim dovoljno vremena da izvršimo zamenu iPhone baterije svim zainteresovanim korisnicima.

3. Uslovi zamene

   1. Kao i svuda u svetu, Apple je za ovu servisnu proceduru propisao da telefon ne sme biti prethodno otvaran u neautorizovanim servisima, ne smeju mu nedostajati delovi – svi delovi moraju biti originalni. Nije dozvoljeno da na telefonu budu aktivirani senzori tečnosti i telefon ne sme biti fizički oštećen (slomljen ekran i slično). Ova zamena baterije po sniženoj ceni je dozvoljena samo jednom, za svaki serijski broj telefona.

4. Priprema za zamenu

   1. Sačuvajte sve vaše podatke. Iako osnovnom procedurom nije predviđena reinstalacija telefona, do gubitka podataka u teoriji ipak može doći, te budite spremni na to i uradite svoj bekap na vreme, pre dolaska u servis.

6. Rezervišite svoju bateriju

  1. Potrebno je da odmah izvršite rezervaciju baterije. Macola Servis će Vas kontaktirati čim Vaša nova baterija bude spremna za ugradnju kako bismo izbegli gužve i nepotrebna čekanja.

7. Zamenio sam displej u neovlašćenom servisu, da li mogu u vašem servisu zameniti bateriju ?

   1. Na žalost Apple autorizovanom servisu nije dozvoljeno servisiranje telefona koji je neovlašćeno otvaran u neautorizovanom servisu (nedostaju mu delovi, zamenjen je displej i stavljen neoriginalan, aktivirani su senzori za tečnost……………..)

Rezervaciju možete izvršiti putem formulara ispod, posetom ili telefonskim pozivom u naš servis.