Prve impresije novog iPad Pro-a

O novom iPad Pro-u smo već govorili kada je lansiranje novog modela tek počelo. Međutim, sada kada je novi iPad Pro 2018 dostupan svima, red je da pogledamo šta korisnici misle o ovom uređaju.  

Brojni novi korisnici iPad Pro-a su pisali na Reddit-u, Twitter-u i drugim relevantnim sajtovima svoja iskustva i mišljenja koja vam mogu pomoći ako se razmišljate da kupite ovaj model.  

Kada je veličina u pitanju, MacRumors korisnik TrueBlou je podelio sa nama neke fotografije koje prikazuju stari 12.9inčni iPad pored novog modela. Tada se zaista može videti koliko je novi model manji, a novi displej predstavlja poboljšanje u korisničkom iskustvu.  

Korisnik SlightCriticism je na Redditu podelio svoje mišljenje – a to je da novi iPad nije samo manji, tanji i lakši već kombinacija svih ovih feature menja centar fokusa i zaista se primećuje razlika.  Kao primer je uporedio 10.5inčni iPad Pro sa 12.9inčnim. Ovaj korisnik će se ipak u nekom trenutku prebaciti na nešto manji model sa obzirom da je za njegove potrebe manji model korisniji.

Korisnik ryok je primetio da novi 11inčni iPad ima drugacije proporcije ekrana, stoga pojedine aplikacije koje nisu apdejtovane za novi iPad će imati crne linije sa obe strane. Ali nema razloga za brigu, sa novim uređajima aplikacije se ažuriraju i sigurno je da će taj problem biti rešen.  

Reddit korisnik atru22 je izjavio da je nova Smart Keyboard Folio jednostavna za korišćenje, samo treba malo vremena da se naviknete.  

Kada je Apple Pencil u pitanju Reddit korisnik essjay2009 kaže da nova olovka ima drugačiji osećaj od prethodne serije, i da je uparivanje i punjenje iste konačno popravljeno, sa obzirom da se uz pomoć magneta kači i puni na iPadPro.

Nadja Breton

Ostavite odgovor