Prvi utisci novih iPhone telefona

Da li ste se pitali kako rade novi iPhone XS i iPhone XS Max? Apple i Macola vam predstavljaju prve utiske korišćenja ovih uređaja!

Apple je nedavno istakao nekoliko review-ova za korisnike koji su imali priliku da se upoznaju i isprobaju ove uređaje.

Daring Fireball‘s Džon Gruber je pohvalio procesor novog iPhone-a i softvera koji je uvek spreman i zgodan za fotografisanje

iPhone telefoni ne mogu da takmiče sa DSLR kamerama i sočivima. To jednostavno nije moguće jer zakoni fizike to sprečavaju. Ali tradicionalne kompanije ne mogu da se takmiče sa Apple kompanijom u softveru, i u kamerama – koje su uvek džepu i spremne za korišćenje, kao i jednostavno šerovanje na internetu. Na duge staze, svoj novac bih stavio na procesor i softver. 

The New York Times je pohvalio činjenicu da je novi iPhone XS Max povećao veličinu ekrana bez dodavanja mase i pravljenja kompromisa u samom korišćenju telefona.  

Tom’s Guide je uradio neka testiranja novog A12 bioničkog čipa i proglasio iPhone XS modele najbržim iPhone uređajima na tržištu.   

Enkodirati 4k video od 2-minuta u 1080p  iPhone XS i iPhone XS Maxi-ju treba 39 sekunde. Galaxy S9+ to uradi za 2minuta i 32sekunde – i to je ujedno najbrže što je zabeleženo za Android. Prema našim testiranjima iPhone XS i XS Max sa bioničkim čipom A12 su najbrži telefoni koje možete kupiti


Kao što se i da očekivati, Apple se fokusirao na pozitivne rezultate korisničkog iskustva, iako se mnogi korisnici slažu da možda ne bi odmah promenili svoj iPhone X telefon zbog bolje kamere, većeg ekrana i bržeg procesora. 

Nadja Breton

Ostavite odgovor