telenor banka aplikacija

The first fully mobile bank in Serbia offers you innovative products and services at easy reach. Do your daily banking on the go, quickly and easily, without going to the bank and waiting in lines.

Ovako počinje opis Telenor Banka aplikacije na američkom App Store. Kako su odlučili da prodaju Apple telefone u Srbiji , odlučili su i da svoj set Android aplikacija presele na iOS.

Opis aplikacije dalje ide ovako:

Osim standardnih usluga i proizvoda, mobilna aplikacija ti pruža niz novih i jedinstvenih funkcionalnosti koje odgovaraju tvojim potrebama:
· Postani klijent bez redova i čekanja – podnesi onlajn zahtev za otvaranje tekućeg računa i postani klijent bez odlaska u banku.
· „Računi na klik“ – izaberi račune koje želiš da plaćaš na ovaj način, i svakog meseca, po primljenom obaveštenju, jednim klikom izvrši ili odloži plaćanje.
· „Plati osobi“ – prenesi novac prijatelju ili članu porodice koristeći samo broj telefona ili imejl primaoca.
· Kontroliši potrošnju – odredi limite za različite načine potrošnje (internet, prodajna mesta, bankomati).
· Upravljaj karticom u hodu – preko aplikacije aktiviraj, blokiraj, zameni platnu karticu, kreiraj ili promeni njen PIN.
· Uvek u toku – izaberi vrste obaveštenja koja želiš da ti stižu (SMS, imejl) i u realnom vremenu prati promene na svom tekućem računu.
· Lokator bankomata – u par klikova pronađi najbliži Telenor bankomat na kome možeš podizati i uplaćivati dinare i evre.

Sve tvoje transakcije su obezbeđene najnaprednijom tehnologijom zaštite, u skladu sa svetskim bankarskim standardima. Sam pristup aplikaciji Telenor banke na tvom mobilnom uređaju obezbeđen je PIN kodom.
U slučaju gubljenja uređaja, mobilno bankarstvo možeš jednostavno blokirati koristeći internet bankarstvo ili mobilnu aplikaciju na drugom uređaju.
Veliki broj opcija omogućava ti personalizaciju ekrana, izbor podataka i obaveštenja koja želiš da primaš.
Preuzmi i istraži mobilnu aplikaciju i postani klijent prve mobilne banke u Srbiji.

Kroz aplikaciju je moguce dostavljanje dokumenata na zahtev banke ili korisnika.

Zaštita privatnosti
http://www.telenorbanka.rs/sr/Stanovnistvo/jedinstvene_usluge/otvori-racun/Zastita-privatnosti/

Nismo još uvek isprobali

Kako niko od nas trenutno nije korisnik usluga Telenor banke nismo u mogućnosti da se lično uverimo u rad aplikacije, te smo se okrenuli za pomoć našem eminentnom blogeru Zverku:

Iako nisam korisnik Telenor banke, moja žena jeste. Skoro je prešla kod njih i prenela platu. Igrao sam se sa aplikacijom i mogu vam reći da je sasvim dobra. Zapravo bolja od svih postojećih na trzistu. Jer nije standardna Assecova, već su je pravili od nule, što bi se reklo. Kako žena (još kratko vreme) ima stari iphone 4, aplikacija sasvim solidno i brzo radi. Nije bilo nikakvih problema prilikom otvaranja i logovanja na aplikaciju. Sam dizajn aplikacije je lep, funkcionalan, i sve radi bez problema. Postoje i notifikacije što je odlično.