Testirali smo Night Mode iPhone 11 kamere

Novi iPhone 11/11 Pro koji će uskoro biti dostupan i u Macoli je okupio mnoge fotografe entuzijaste sa novim mogućnostima kao što je Night Mode i generalno bolji uslovi kada je reč o fotografisanju u uslovima lošeg osvetljenja. Prve fotografije snimljene u okviru Night Mode iPhone 11 Pro kamere su zaista impresivne i pomeraju granice Night Mode-a koji su imale dosadašnje verzije.

Apple je predstavio novi Night Mode u okviru iPhone 11 event-a i podelili su sa nama razlike koje postoje između sadašnjih i novih modela iPhone-a. Evo kako Apple opisuje Night mode feature kamere:

„Od slabo osvetljenih restorana do plaža obasjanih mesečevom svetlošću, A12 bionički čip i Night mode koriste inteligentni softver da obezbede kvalitetnu fotografiju u uslovima loše osvetljenosti – nešto što nije nikada do sada bilo moguće na iPhone uređaju. Najbolje od svega je što je sve automatski. Možete eksperimentisati sa manuelnim kontrolama koje će doveti u fokus još više detalja i manje šuma.“

iPhone 11 Pro Night Mode

Vlasnica kompanije i model Coco Rocha je podelila sa svojim pratiocima kako izgleda fotografija snimljena iPhone X i iPhone 11 Pro Max uređajem. Rezultti su zaista izvanredni i pokazuju kako ovaj feature treba da izgleda u realnim situacijama, a ne samo na Apple prezentaciji.

View image on Twitter
View image on Twitter

Tekst i fotografije preuzete sa 9to5mac.com

Nadja Breton

Ostavite odgovor