Transformišite svoj svet uz Clips aplikaciju

Apple Clips aplikacija je namenjena za lako editovanje vaših fotografija i video klipova. Uz pomoć Clips aplikacije možete uhvatiti baš taj poseban trenutak.

Pre par meseci, Apple je objavio apdejt za iPhone i iPad Clips aplikaciju koja uključuje nove Selfie scene, dodatne filtere, sveže postere i najnovije stikere, fontove i muziku. Za one koji nisu do sada koristili Clips, u pitanju je aplikacija za video editovanje koja vam može pomoći da kombinujete više video klipova, fotografija koje potom možete lako okačiti na socijalne mreže.

Novi apdejt donosi šest novih selfi scena, 360° pozadina koje rade savršeno na uređajima sa TrueDepth kamerom. Nove selfie scene uključuju prašumu, laboratoriju i scenu iz „Incredibles 2“. Tu su takođe i novi filteri, poput monohromne fotografija poput ulja na platnu, crno bele fotografije nalik stripovima i još mnogo toga. Posteri se mogu koristiti kao uvodni frejmovi za kreiranje video klipova.

Clips aplikacija je kompatibilna sa iPhone 5s i kasnijim uređajima, iPad Air i kasnijim modelima i aplikacija je besplatna. Kako se vama dopadaju novi filteri?

Nadja Breton

Ostavite odgovor