Steve “Woz” Wozniak je jedan od dva legendarna osnivača kompanije Apple. 1977 godine dizajnirao je jedan od najuspešnijih masovno proizvedenih računara – Apple II. Woz danas nije ništa manje popularan, i dalje radi na brojnim projektima koji će izmeniti digitalnu i tehnološku budućnost.

Uprkos svom ispunjenom rasporedu, Woz pronađe koji trenutak da svoje znanje podeli sa mnogobrojnim obožavateljima. Na predstojećoj konferenciji “We are Developers” koja se održava 16.-18. maja u Beću, Woz će održati nadahnjujuće predavanje.

Budući da je jako zauzet, Woz nije mogao da nam se pridruži i u Beogradu, ali je poslao sasvim adekvatnu zamenu koja će nam se pridružiti 25.04.2018 u “Macola” prodavnici.

Posetioce ovog događaja očekuje 10% popusta na sve Apple laptop i desktop uređaje, Apple treninge i sertifikacije, kao i vaučeri za ostvarivanje 21% popusta na early bird ulaznice za “We Are Developers” konferenciju.

 

Pored ovoga, 25.04 će tri srećna dobitnika izvučena putem stranice random.org dobiti svoje ulaznice za svetsku konferenciju! U ovom nagradnom takmičenju mogu učestvovati svi koji prate Crossover Facebook stranicu i tačno odgovore na 4 nagradna pitanja!