Vaša firma na prvom mestu

 

Macola prepoznaje važnost pronalaženja i kvalitetne implementacije pravog rešenja za vašu firmu. Mi nudimo veliki broj rešenja i usluga i možemo da van pomognemo da odaberete pravi sistem za vašu firmu, studio ili kuću.

 

business mac support

Svakoj firmi, nezavisno od toga koje veličine treba neko ko će je iskreno i kompetentno posavetovati, i pružiti kvalitetnu podršku u svakom ternutku. Macola iza sebe ima skoro 30 godina bavljenaja Apple računarima i prestižnim brendovima poput AVID, Blackmagic, JVC, ATTO, TangentDevices, Tools on Air. Mi smo više od običnog prodavca, mi se godinama unazad bavimo servisom, podrškom i edukacijom, ovlašćeni smo AVID i Apple trening centar.

Naše veliko iskustvo vam stoji na raspolaganju.

Pomoći ćemo van da osmislite zahteve, od odabira pojedinačnih komponenti i uređaja do konfiguracije i postavke celog sistema.

Kontaktirajte nas:

E: info@macola.rs
T: 011 / 33 – 49 – 298


mbp_biznisUpravljajte Vašom firmom efikasno i sa stilom.Mac je prvenstveno produktivan. Uz svaki Mac dolaze već instalirani iWork i iLife programi, tako da već iz kutije možete nastaviti sa radom na svojim starim Word dokumentima Exel tabelama i PowerPoint prezentacijama, u kreativnijem i efikasnijem okruženju iWork programa ili možete iskoristiti neki od programa iz bogate kolekcije softvera za finansije, marketing, prodaju i produktivnost.


osx-network-iconUklapa se dobro. Ističe se još bolje.Većina preduzeća su opremljena mešovitim računarima. Pregršt PC proizvođača ovde, kancelarija sa Mac račuanrima tamo… Povezivanje Mac računara na mrežu je lakše nego ikada do sada. Povežite ga sa svojim postojećim serverom, i uključite se bez bojazni u rad u mešovitom okruženju.


airport Time capsule AppleVaša bezbednost na prvom mestu.Mac računari i iOS uređaji su imuni na viruse. A njegov ugrađeni višeslojni sistem zaštite pomaže da Vaše poslovanje ostane bezbedno. Uz OS X dobijate ugrađene moćne zaštitne aplikacije, kao što su Firewall, VPN klijent, alati za šifrovanje i integrisanu internet zaštitu. Takođe, Vaši podaci će biti na sigurnom uz aplikaciju Time Machine koja automatski bekapuje sve Mac račuanre na vaš server.

Mac mini sa OS X Serverom je smišljen da pomogne vašim zaposlenima pri komunikaciji, kolaboraciji i deljenju informacija i podataka.

Savršen je za svaki mali biznis ili grupu, koja želi da preuzme kontrolu nad svojim podacima, mejlovima i internim komunikacijama.

  • Podržava email na Mac, PC, iPhone, iPad i svim ostalim standardizovanim platformama
  • Lako sinhronizujte, redovno bekapujte  i podelite kalendare i adresare sa kolegama
  • Podelite fajlove sa kolegama unutar firme po neverovatnim brzinama (1 Gbps)
  • Lako se integriše u bilo koju Mac, PC ili mešovitu okolinu, svi servisi su kompatibilni.
  • Automatski radi backup svih računara u mreži svakog sata
  • Dozvoljava daljinski pristup podacima i programima.
  • Mac mini Server čuva vaš budžet. Sve komande su jednostavne, a on je pouzdan, tako da vam svakodnevna IT podrška više neće biti neophodna.

Kontaktirajte nas za više informacija o tome kako se može sve implementirati Mac u vašem biznisu i kako vam može pomoći u produktivnosi i smanjivanju računa za održavanje, ili da zakažete našu posetu vašoj kompaniji, kako bismo se na licu mesta bliže upoznali sa vašim načinom rada.

Mac na prodajnom mestu

Mac je savršen partner za prodajni prostor. Izuzetno moćna kasa sa detaljnom databazom artikala i stanja, a istureni iPad ili iPhone uređaji za rad sa mušterijama. Kao i u kancelariji, Mac u prodaji odiše prefinjenošću i profesionalnošću.

Postoji veliki broj ozbiljnih prodajnih sistema za Mac i iOS platformu. Aplikacije poput LightSpeed koje ne vode samo računa o lageru i kasi, već i o komunikaciji među zaposlenima, o detaljima vezanim za svaki artikl, o zadovoljstvu mušterija, finansijskim izveštajima čak vas i podseća kada vam ponestaje neke vrste artikla.